Bezaagd hout

Bezaagd en geschaafd hout

Planken en balken
Bij Foreco kunt u ook terecht voor verschillende afmetingen planken en balken. De verschillende houtsoorten worden geïmporteerd vanuit  gebieden over de gehele wereld. Het hout is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en kan geleverd worden met zowel FSC®- als PEFC-certifcaat. Het zagen, afkorten en schaven kunnen we in bijna elke denkbare maat. Het maken van liplassen en het boren van gaten zijn onze specialiteiten.


Ruime voorraad
Het assortiment bestaat uit vele verschillende houtsoorten variërend van lichtere houtsoorten zoals vuren, maar ook zwaardere soorten zoals grenen, Siberisch lariks, eiken, bankirai en andere hardhoutsoorten. Van veel producten is standaard een ruime voorraad beschikbaar en voor speciale soorten en afmetingen is het mogelijk om op korte termijn bestellingen uit te leveren.


Snelle levering
Door eigen bewerkingsmachines en een ruime voorraad is het mogelijk snel producten uit te leveren. Ook kan er snel worden geleverd indien er specifieke behandelingen benodigd zijn voor een brandvertragende werking of verlenging van de levensduur. Daarnaast kan snel worden ingegaan op bijzondere wensen en maatwerk voor unieke projecten met hout.


Verduurzaming en verwerking
Naast de handel en productie van bezaagde en geschaafde houtproducten heeft Foreco ook veel mogelijkheden voor het verduurzamen en impregneren. Voor specifieke toepassingen zijn verschillende behandelingen mogelijk. Foreco heeft hiervoor moderne impregneerinstallaties die snel en veilig werken met een minimale belasting van het milieu. Met moderne technieken wordt zorg gedragen voor waterbesparing en een laag energieverbruik.

 

Bezaagd hout Bezaagd hout Bezaagd hout Bezaagd hout Bezaagd hout Bezaagd hout Bezaagd hout Bezaagd hout

Direct contact over:

Bezaagd hout

Meer informatie