Derako gevelsysteem

Het Derako massief houten gevelsysteem bestaat uit massief houten lamellen en geanodiseerde aluminium SLR profielen die project specifiek voorzien worden van uitfrezingen voor de bevestiging van een gepatenteerde RVS clip. De gehele bevestiging bevindt zich aan de achterzijde. Hierdoor blijft het uiterlijk lang intact omdat er geen schroeven en nagels in de lamellen zitten. Dit voorkomt beschadigingen aan het hout en corrosiestrepen. Het systeem kan horizontaal of verticaal toegepast worden.

Foreco-Derako

Foreco heeft het in samenwerking met Derako mogelijk gemaakt om NobelWood en WaxedWood Siberisch Lariks toe te passen in het Derako gevelsysteem. Bekijk de leaflets voor meer informatie over deze product combinaties. 

Wind- en weerbestendig

De gehele constructie is goed bestand tegen extreme weersomstandigheden. De bevestiging van de massief houten lamellen aan de clips is uitvoerig getest en kent een hoge uitbreekkracht. Aan de hand van de gekozen houtsoort, windgebied, terreincategorie en gebouwhoogte wordt de onderlinge afstand van de SLR profielen bepaald. Deze bedraagt maximaal 600 mm. Tevens wordt aan de hand van deze gegevens de benodigde bevestiging sterkte en wijze van de SLR profielen op een voldoende stijve ondergrond vastgesteld.

Voor meer informatie, advies en verkoop kunt u contact opnemen met Iris Pronk; i.pronk@foreco.nl. 

 

Direct contact over:

Derako gevelsysteem

Meer informatie