• Home
  • » Duurzaamheid

Kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Kwaliteit, duurzaamheid en garantie

Voor het borgen van aspecten op het gebied van duurzaamheid, milieu en kwaliteit heeft Foreco verschillende certificaten behaald.  Daarnaast heef Foreco de mogelijkheid om middels de stichting garantiefonds verduurzaamd hout (SGVH) projectgaranties te verlenen met harde voorwaarden ten bate van de eigenaar van het gegarandeerde project.

 

Brochures
Bekijk hier al onze brochures in één overzicht.
Natural Captain
Natural Captains is het versnellingstraject van Platform BEE waarbinnen een groeiende groep bedrijven werkt aan concrete cases op het gebied van natuurlijk kapitaal.
Bestekservices
Op deze pagina vindt u bestekteksten van onze producten. Met deze service kunnen automatisch STABU en RAW bestekteksten worden geschreven.
Eco-Innovation
Eco-Innovation helpt ondernemers markt barrières te slechten bij introductie van bio-based gemodificeerd hout; het eco-alternatief voor milieuonvriendelijke bouw materialen.
FSC ®
De Forest Stewardship Council® ziet erop toe dat hout, voorzien van het FSC®-label, op verantwoorde wijze wordt geoogst.
PEFC
PEFC schemes is een wereldwijd onafhankelijk keurmerk ter bevordering van duurzaam bosbeheer.
KOMO-certificering
Foreco voert een aantal KOMO-certificaten, waarbij de Stichting Keuringsbureau Hout (SKH) toeziet op de kwaliteitshandhaving.
DUBOkeur
De meest milieuvriendelijke producten binnen een bepaalde toepassing, komen in aanmerking voor het DUBOkeur® merk.
SGVH-garantie
Garantie voor projecten, product in project basis voor garantie, geen ‘afschrijving’ op garantie, geen tussenstations en voorwaarden.
VCA
VCA is een programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.
HDI
Met een HDI garantie contract wordt 10 jaar garantie afgegeven.
Dutch Dream
Dromen, durf, daadkracht en doorzettingsvermogen van een Vechtdal onderneming met visie op de toekomst.