Foreco Houtconstructies

Foreco Houtconstructies is dé specialist in prefab maatwerkoplossingen voor projecten met hout in de bouw. Wij staan voor gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap. Wij laten u graag zien dat functionaliteit, vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid prima samen gaan.

Zorgeloos en dynamisch

Foreco Houtconstructies is een jong en dynamisch bedrijf met circa 30 mensen in vaste dienst. Het bedrijf bestaat uit een timmerfabriek in Noordeloos en meerdere ploegen ervaren timmerlieden die diverse werkzaamheden uitvoeren op de bouw. Ons bedrijf is de specialist in projecten met hout voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn.

Timmerfabriek voor prefab elementen

In onze timmerfabriek worden alle prefab te maken elementen strak en maatvast in elkaar gezet. Prefabricage betekent een zorgeloze productie en flexibele voorbereiding onder ideale omstandigheden. Onze werkzaamheden bestaan uit het produceren en plaatsen van houtconstructies van topkwaliteit in nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij ons werkgebied heel Nederland beslaat. Onze specialiteiten zijn maatwerk houten bergingen en geveltimmerwerk. Daarnaast produceren wij ook diverse andere houten constructies zoals erfafscheidingen, pergola’s, carports en vlonders.

Solide kwaliteit en duurzaam

Foreco Houtconstructies staat voor ervaring en vakmanschap. Ervaring in degelijk en solide bouwen. Vakmanschap om het gehele traject van detailleren, (pre)fabriceren en plaatsen perfect uit te voeren. Ervaring met de toe te passen materialen, in verwerking en montage. Duurzaam bouwen begint bij deskundig advies voordat de eerste spijker geslagen wordt! Alle producten leveren wij met de garantie en kwaliteit zoals u mag verwachten. Onze interne kwaliteitsborging wordt regelmatig gecontroleerd en wij beschikken over certificaten voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Veelzijdig en flexibel

Foreco Houtconstructies is voor u een veelzijdige en flexibele partner. Uw wens staat bovenaan en wij denken graag met u mee. Onze efficiënte productie en logistiek garanderen daarbij zeer scherpe prijzen. Onze website geeft inzicht in de vele mooie projecten die we hebben mogen maken en laat zien welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Wilt u meer weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

 

Direct contact over:

Foreco Houtconstructies

Meer informatie