Hekwerken

Foreco levert een breed assortiment materialen voor hekwerken, afscheidingen en poorten. In hout natuurlijk, zodat het goed past in het landelijk gebied. Hout voor vlonders en steigers. Boompalen voor een fruitboompje tot een leilinde. Landscaping, oftewel alles wat op harmonieuze wijze bijdraagt aan de inrichting van park en open ruimte. Gemaakt van professionele materialen.

Duurzame hekwerken
Palen en regels voor de paardenweide of manege. Een degelijke afrastering, inclusief gaas en draad. In verduurzaamd hout of in allerlei hardhoutsoorten.
Met een ongelofelijke keuze in maatvoering en als dat niet volstaat ook maatwerk.

Rustiek in eiken, robinia of kastanje
Ons assortiment omvat Europese hardhoutsoorten met een rustieke uitstraling: Engelse schapenhekken met gekloofd kastanje. Gekloofde eiken palen uit Nederlands bos. Houten elementen die net iets meer charme geven in een natuurlijke omgeving.

Van knuppelbrug tot tuinterras
Foreco levert liggers en dekdelen in naaldhout en Europees of tropisch hardhout. Voor steigers, vlonders, voor aan het water of voor een onderhoudsvrij terras. Met eersteklas en vernuftige bevestigingsmaterialen, zoals clips met verdekte schroeven.

Steun voor elke boom
Boompalen zijn er voor elke boom. Voor de laanbomen op boomplantdag, voor fruitbomen als een lange gebruiksduur vereist is. En voor leilindes als het om de lengte gaat.

 

Projecten:

IMG_0417b.jpg
Paardenraster Dalfsen - Paardenraster Dalfsen
Dalfsen

Direct contact over:

Hekwerken

Meer informatie