IJreka

IJreka speeltoestellen, de speelspecialist

Innovatief van Foreco

• Gecertificeerde speeltoestellen
• Lange levensduur
• Gunstig in prijs
• Specialist in maatwerk
• Ontwerp van complete speelomgevingen
• Spelen staat voorop

Wie zijn wij?
Wij zijn bedenkers, ontwerpers en makers van originele speeltoestellen in hout, staal en kunststof. Dus onze speelruimte is grenzeloos. Wij kennen de materialen, de regelgeving en we weten wat kinderen willen. Daarvoor hebben we vaak genoeg een beoordelingscompetitie gewonnen. En we zijn duidelijk: we laten helder zien wat we gaan doen en dat doen we dan ook. Heeft u een eigen ontwerp of idee? Wij helpen u aan de detaillering, zodat het voldoet aan de regelgeving. Klein project of juist heel groot? Wij zijn het gewend en zijn niet afhankelijk van anderen.

Bekijk dit filmpje om meer te zien van ons bedrijf en wat we voor u kunnen betekenen

https://www.youtube.com/watch?v=OxUenTwF-PE

Wij komen naar u toe
In Nederland kunt u ons overal tegenkomen. En ook de landgrenzen houden ons niet tegen. Wij bouwden al van de Ardennen tot op de Waddeneilanden. We bekijken de locatie en maken een plan. Als we tot zaken komen, komen we naar u toe, met eigen vakmensen. Uw speelomgeving is ons vak en dat geven we niet uit handen.

De omgeving maakt de beleving
Natuurlijk hebben we ‘standaard’ speeltoestellen. Hoogwaardig en concurrerend. Maar met gebruik van uw locatie creëren we beleving uit de omgeving. Water beschikbaar? Wij maken een pont, hangbrug of survivalparcours. Hoogteverschil? Mooi voor een glijbaan of kabelbaan. Van elke omgeving maken we speelkwaliteit en identiteit.

Waar voor uw geld
Wat het kind ervan vindt staat centraal bij elk ontwerp. Uitdaging, spanning en uitstraling bepalen de belevingskwaliteit van een speeltoestel. Wij houden er bij elk ontwerp rekening mee dat we beoordeeld worden op speelcapaciteit, duurzaamheid, originaliteit en degelijkheid. We houden rekening met de locatie en maken daar zo mogelijk gebruik van. Dat betekent 100% rendement uit uw investering.

Voor wie?
Wij werken opdrachten uit voor de openbare ruimte. Dus waar het WAS geldt en daarom certificeren we alles wat we leveren. Schoolplein, camping, kinderdagverblijf, zorginstelling, buurtspeelplek, horeca onderneming en recreatiegebied, daar gelden de regels van spelen in de openbare ruimte. Wij helpen u aan een veilige accommodatie.

Certificering
Alle door ons geproduceerde speeltoestellen bezitten een certificaat dat uitgegeven is door een speciaal daarvoor aangewezen keuringsinstantie. Daarnaast wordt elke toestel geleverd met een logboek, welke door de beheerder bewaard en bijgehouden dient te worden. Voor speeltoestellen is er sinds 1997 een speciale wetgeving in Nederland: het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen ofwel het WAS. In het WAS staat dat speeltoestellen bestemd voor de openbare ruimte veilig geproduceerd en beheerd moeten worden. Richtlijnen hiervoor staan in de Europese normen NENEN1176-2008 en NEN-EN1177-2008.

Maatwerk voor u
U betaalt, dus u bepaalt. Onbeperkte mogelijkheden is gezien de veiligheidseisen wat overdreven, maar wanneer u onze website bekijkt zult u zich verbazen over de fantasierijke maatwerkprojecten die wij al realiseerden. En toch een optimale speelcapaciteit en aandacht voor degelijkheid. Heeft u een idee, of al een plan? Wij denken graag met u mee en kunnen suggesties doen die passen bij uw budget. Vertrouwen staat bij ons voorop.

Catalogus
Maak kennis met het gehele IJreka assortiment speeltoestellen. Op aanvraag zenden wij u graag de diverse brochures of onze complete catalogus toe. De brochures bevatten de belangrijkste en meest voorkomende toestellen. Mede daarom is het altijd zinvol contact te zoeken met één van onze verkopers en hiermee uw wensen door te spreken, om zo te kijken of wij deze voor u kunnen invullen. Daarnaast adviseren wij u onze website te raadplegen. Doordat deze makkelijker actueel te houden is, vindt u hierop onze nieuwste toestellen. Ook via onze website kunt u brochures bekijken en aanvragen.

www.ijreka.nl

 

Projecten:

IMG_4505.jpg
Uitkijktoren Aduard - Uitkijktoren Aduard
Aduard
Boomhut op schoolplein - Boomhut op schoolplein
Heino

Direct contact over:

IJreka

Meer informatie