Producten

Een breed en divers assortiment
Het totaalassortiment van Foreco biedt aannemers, architecten en projectontwikkelaars ongekende mogelijkheden.
Speciaalproducten met een hoge duurzaamheid of met een brandvertragende werking. Maar ook gezaagd hout, zoals damwanden, gordingen, planken en steigerdelen voor de weg- en waterbouw.
Daarnaast zijn we ruim gesorteerd in rondhout. Voorbeelden hiervan zijn afrasteringspalen, boompalen, palissadepalen en steigerpalen.
Verder heeft de ontwikkeling en productie van nieuwe houtspecialiteiten onze continue aandacht.
Door naaldhout innovatief te behandelen bieden we oplossingen voor duurzaam, veilig en ecologisch verantwoord bouwen.

Woodshop

Op ons terrein in Dalfsen vindt u een uitgebreid assortiment hout waar u uit kunt kiezen. Kijk op de website van de Woodshop voor mogelijkheden en prijzen waarbij u het direct online kunt bestellen via onze webshop. 

 

Bergingen van WaxedWood Gold bieden een luxe en natuurlijke uitstraling. Foreco Houtconstructies levert ze met KOMO certificaat.
Met een coating wordt hout voorzien van een beschermende laag in een gewenste kleur. Het is mogelijk een coating toe te passen op diverse houtsoorten die wij bij Foreco bieden.
Een totaaloplossing voor houten gevelprojecten door integrale ketensamenwerking aan de gevel.
Duurzame gevelbekleding met een unieke uitstraling. Dat is wat de unieke combinatie van Foreco hout met het Derako gevelsysteem biedt.
WaxedWood® Bruin is verduurzaamd hout op basis van een hoogwaardige behandeling met waterafstotende werking én een natuurlijke bruine kleur.
NobelWood Equal Weathering is een alternatief voor tropisch hardhout met een coating waarmee direct een vergrijsde uitstraling gewekt wordt.
WaxedWood® Gold is gevelbekleding op basis van een hoogwaardige verduurzaming met waterafstotende werking én een natuurlijke bruine kleur.
NobelWood®FRX biedt een alternatief voor tropisch hardhout op basis van snelgroeiend dennenhout en een nieuwe plantaardige hars. De biologische behandeling van dennenhout biedt een exclusieve uitstraling en hoge kwaliteit.
NobelWood. Een geniaal alternatief voor tropisch hardhout.
Deze geïmpregneerde en waterwerende houtspecialiteit biedt ongekende mogelijkheden.
Foreco Houtconstructies levert WaxedWood® KOMO bergingen uit geprefabriceerde onderdelen.
Siberisch Lariks WaxedWood® is een waterwerend houtproduct met een aanzienlijk hoge duurzaamheid.
SafeWood is het brandvertragende hout van Foreco.
SafeWood® FRX geeft een natuurlijke uitstraling en is brandvertragend.
TwinWood is een samengestelde damwand. Het onderwatergedeelte bestaat uit naaldhout, het bovenste deel is hardhout.
SoundWood® is het schermsysteem voor geluidswering waarmee Foreco een effectief en flexibel programma aanbiedt.
Cloeziana van Foreco is afkomstig uit duurzaam beheerde plantage bossen in Afrika. Het is sterk en heeft een lange levensduur.
Foreco is specialist in handel en bewerking van rondhout.
Bij Foreco kunt u ook terecht voor verschillende afmetingen planken en balken. De verschillende houtsoorten worden geïmporteerd vanuit gebieden over de gehele wereld.
Weg- en waterbouw: Beschoeiingen van damwand, schotten of een palenrij. Golfbrekers en remmingswerken. Aanlegsteigers en jachthavenpalen.
Foreco levert een breed assortiment materialen voor hekwerken, afscheidingen en poorten.
Tuin- en timmerhout. U vindt bij ons een enorm assortiment solide hout om mee te klussen in uw leefomgeving.
Foreco levert tuinmeubelen die zich onderscheiden in kwaliteit. Tien jaar garantie tegen houtrot is veelzeggend.
IJreka speeltoestellen voor de openbare ruimte.
Restol is een vertrouwde naam voor het afwerken van hout dat in weer en wind wordt toegepast. De merkproducten van Foreco worden al jarenlang met een Restol-systeem afgewerkt.
Foreco Houtconstructies is dé specialist in prefab maatwerkoplossingen voor projecten met hout in de bouw. Wij staan voor gegarandeerde kwaliteit en vakmanschap. Wij laten u graag zien dat functionaliteit, vormgeving, kwaliteit en duurzaamheid prima samen gaan.