Projecten

 

Toegepaste producten
Houten satéprikkers voor Tapasrestaurant
Voor een tapasrestaurant Pinchos in de markthallen van Rotterdam hebben wij houten satéprikkers tot wel 5m geleverd.
Parkeergarage Driebergen-Zeist
Op stationsgebied Driebergen-Zeist een parkeergarage van 600 plekken met SafeWood FRX.
Schootswoningen AH Brielle
In het schootsveld in Brielle is een Albert Heijn gebouwd met daarop vier huisjes van NobelWood. Dit heeft een historische achtergrond.
Crematorium De Hoge Boght
In Veldhoven heeft uitvaartverzorger Dela een nieuw uitvaartcentrum gebouwd.
Stadsboerderij de Stadshoeve
Op Park de Stadshoeve is de Stadsboerderij gebouwd met WaxedWood Color in vier verschillende kleuren.
Kaaspakhuis Gouda
Het rijksmonument Kaaspakhuis in Gouda is verbouwd tot 52 loftwoningen met brandvertragende kaasplanken.
Villa Suikerkamp
Een villa met gevelbekleding van NobelWood FRX voor een verbluffend mooi resultaat; brandveilig en duurzaam.
Stack & Duet Haarlem
Een houten woonomgeving voor de eerste stappen op de huizenmarkt. Een combinatie van SafeWood FRX (voorheen SafeWood Select) en WaxedWood Siberisch lariks wat zorgt voor een veilige omgeving.
Bronkhorst Buitenleven
Het nieuwe bedrijfspand van Bronkhorst Buitenleven in Uddel heeft gevelbekleding van WaxedWood Gold Siberisch lariks gekregen.
Uitbreiding basisschool De Gong
Bij een uitbreiding van basisschool de Gong is een nieuwe verdieping op het bestaande gebouw gerealiseerd met houten NobelWood gevels.
Woonhuis MM
WaxedWood vuren gevelbekleding voor een nieuwe passief woning in Amsterdam, ontworpen door Chris Collaris.
Hart van Meerdervoort
De MFA in Zwijndrecht heeft een prachtig voorkomen met de wisselende materialen in aardse tinten. Het interessante lijnenspel geeft het gebouw een speelse uitstraling.
Niverplast II
Het nieuwe magazijn van Niverplast is ook bekleed met WaxedWood Siberisch lariks voor een mooie natuurlijke uitstraling.
Aanbouw stadswoning
De bewoners van een mooi stadspand in Leiden wilden graag meer ruimte en hebben met WaxedWood Siberisch lariks een dakopbouw gerealiseerd.
Stoere schuurwoningen
Twee bijna identieke schuurwoningen met een stoere uitstraling sieren het landschap in Nederhorst den Berg.
Longhouse aan de rivier
In het open polderlandschap in een VINEX wijk is een stoere en landelijke woning gebouwd met synergie voor het omringende landschap. NobelWood zorgt voor een landelijke uitstraling.
Hockeyclub Eindhoven
In Eindhoven is een modern, nieuw clubgebouw voor twee fuserende hockeyclubs gebouwd. De WaxedWood geveldelen hebben een lichte coating gekregen waardoor het een frisse betonlook heeft.
Houten parkeergarage Zutphen
In het centrum van Zutphen bij het centraal station is een bijzondere parkeergarage verrezen met houten lamellen van SafeWood FRX (voorheen SafeWood Select) grenen.
Bijzonder wandelpad in Landgoed Tongeren
Midden door het natuurterrein Wisselse Veen in Tongeren is een houten vlonder pad aangelegd van NobelWood. Het pad dat is aangelegd heeft een lengte van zo’n 250 meter.
Moderne biobased villa, Driemond
Een gezin uit Amsterdam had genoeg van hun kleine en koude appartementje en wilde een mooie, warme en gezonde biobased woning aan de rand van de stad. Een ecologische woning die binnen de biobased bouweconomie past, spreekt een steeds grotere groep mensen aan.
MFA De Schans
16 september werd het nieuwe gebouw van MFA De Schans in het Drentse dropje Eén geopend. In dit houten volume kunnen twee basisscholen en een kinderopvang hun huisvesting vinden. Kernwoorden bij het tot stand brengen van het ontwerp waren compact, eigentijds en eigenwijs.
Niverplast met BREEAM
In Nijverdal is het bedrijfspand van Niverplast een prachtig houten volume geworden. De bijzondere ronde vorm bekleed met WaxedWood Siberisch Lariks springt direct in het oog.
Skiresort Pik Palace
Een prachtig en luxueus skiresort met SafeWood verwerkt in de gevels en de balkonnetjes
Project Imminkhoeve
Zaterdag 24 september is bij Imminkhoeve te Lemele een speciaal toegankelijke speeltuin geopend voor kinderen met een beperking. Mede door de Vrienden van Imminkhoeve, IJreka Speeltoestellen en de Speeltuinbende is de speeltuin nu al een succes.
Bosvilla Haagwijk
Op het schitterende landgoed Duivenvoorde in de gemeente Voorschoten wordt de Haagwijk gerealiseerd. Het gebied biedt grote vrije kavels waarbij door middel van een beeldkwaliteitsplan de uitstraling is vastgelegd. Begin juni is hier een villa opgeleverd; bosvilla Haagwijk.
Lofthouse I
In Amsterdam Noord is een prachtige villa gerealiseerd naar ontwerp van architect Marc Koehler met gevelbekleding van NobelWood
De ark van Nobel
In Zuid-Hollandse staat een woonark met ons NobelWood. De gehele gevel en vlonder zijn speciaal ontworpen met verschillende breedtes die random op de vlonder en gevel geplaatst. Een speels, maar toch strak effect!
Schuurwoning Eelderwolde
In het Drentse Eelderwolde staat in het buitengebied een prachtige woning met een robuuste boerenschuur. Na een herbestemming van deze locatie is de meeste bebouwing gesloopt waarbij het oude voorhuis en een grote schuur overbleven.
WaxedWood huis met schijnsponning
Er staat een vrijstaande woning in Drenthe waarvan de hele gevel met fijn bezaagd Siberisch lariks WaxedWood bekleed is.
ECOstyle
Nieuwe bedrijfspand van ECOstyle gebouwd. De houten gevel met WaxedWood Gold.
Golvende, frisse school Warmond
Het Kloppend Hart in Warmond is een frisse school met een natuurlijke en duurzame uitstraling door WaxedWood en Robinia speeltoestellen.
Huize Rosa
In Nijmegen is in 2015 de nieuwbouw van zorgcentrum Huize Rosa gerealiseerd. De kapel van het nieuwe gebouw is van binnen bekleed met SafeWood voor een warme, maar moderne uitstraling.
Villa van Zijl
In Lemelerveld is een vrijstaande energieneutrale woning gerealiseerd, met een landelijke uitstraling.
Vakantiewoningen Tholen
In Tholen is een luxe villapark bij Waterijk Oesterdam verrezen. Piet Boon is de ontwerper van de woningen waarbij hij gebruik heeft gemaakt van WaxedWood Siberisch Lariks
Woonhuis M
Een bijzonder transformatieproject waarbij een woning een geheel nieuwe uitstraling krijgt met WaxedWood Siberisch Lariks met een donkere coating.
Duurzame school Het Dok
In Oestgeest heeft Architectenbureau Paul de Ruiter een nieuwe brede school gerealiseerd.
Brink Climate Systems
Langs de A28, tussen Zwolle en Staphorst, is het nieuwe kantoorpand van Brink Climate Systems met een levendige gevel goed zichtbaar.
Indoor Golfcentrum
Midden in de Brabantse bossen ligt de Eindhovensche Golf. Het grootste indoor Golfcentrum van Europa is hier gebouwd.
Informatiepaviljoen IJs en Es
In het dorpje Vasse is een informatiepaviljoen over het “Dal van de Mosbeek” geplaatst. Landschap Overijssel heeft voor dit mooie project midden in de natuur gekozen om te werken met Nobelwood.
Dierenpark Emmen
De contouren van het nieuwe dierenpark Emmen beginnen zichtbaar te worden!
Speelschip Almería Spanje
IJreka Speeltoestellen heeft eind 2014 een prachtig speelschip opgeleverd in Almería, Spanje. Het schip is 14 meter lang en bijna 6 meter breed.
Ardesch Interiors Dalfsen
Voor de renovatie van het pand van Ardesch Interiors in Dalfsen, is er gekozen voor een NobelWood® gevel.
Zorlu Center Playground
In Istanbul is door IJreka een bijzondere speelplek ingericht die toegankelijk is voor iedereen en het is ook één van de grootste bouwprojecten van Europa.
Schuurwoning Eelderwolde
Op een zandrug in het voormalig veenontginningsgebied te Eelderwolde is een schuurwoning geplaatst die voldoet aan de hoge eisen op het vlak van energie en duurzaamheid.
Klos Zwolle
In de wijk Stadshagen in Zwolle is een prachtig pand bekleed met NobelWood® van Foreco Dalfsen.
Wandelpad Dannemeer
Hedendaags wordt in Groningen het tweede deel van het herinrichting project ingericht, waar een loopbrug midden door de polder onderdeel van uitmaakt.
Treecabins Koeksebelt Ommen
Aan de rand van het dorp Ommen staan sinds kort twee nieuwe “Treecabins”. Slapen in één van de boomhutten is een beleving op niveau.
Bedrijfsgebouw Tolbert
In 2010 is in het buitengebied van Tolbert het bedrijfspand van Art Revisited gerealiseerd. Het gebouw dat is vorm gegeven als schurencomplex.
Passieve schuurwoning Haren
Aan de Oosterweg in Haren is een passieve schuurwoning als project gerealiseerd. Voor het ontwerp is gebruikt gemaakt van een moderne architectuur met een landelijk karakter.
Woonhuis Kadoelen
Voor een woonhuis in de Amsterdamse wijk Noord Kadoelen is er gekozen voor WaxedWood Siberisch lariks.
Appartementencomplex Vlissingen
In één van de wooncomplexen van de Groote Markt te Vlissingen, is de brandvertragende houtsoort NobelWood FRX toegepast.
Brandweerkazerne Terneuzen
Voor de bouw van de brandweerkazerne in Terneuzen is er WaxedWood Siberisch lariks gebruikt.
Laan van Spartaan
In Amsterdam is op een lange smalle strook een speeltoestel geplaatst. Er is creatief gecombineerd met hout en staal in felle, vrolijke kleuren.
Stoel duizendpoot
Voor Gispen Today, Dutch Originals, heeft ontwerper Wytse Kamsma van Architectuurstudio SKA een stoel ontworpen van NobelWood.
Jachthaven Brielle
In het voorjaar van 2014 zijn de steigers van haven ''Nautica'' vervangen door hout van Foreco.
Osteopathie praktijk Roosendaal
WaxedWood Sibirisch lariks is gebruikt voor de gevel van een osteopathie praktijk aan de Wouwbaan te Roosendaal.
NobelWood trap Foreco
In ons nieuwe kantoor is in de centrale hal een trap geplaatst. Het is gemaakt van NobelWood uit de proef installatie.
Villa Abtswoude park
In de polder aan de zuidkant van Delft ligt een prachtige villa waarin NobelWood is gebruikt voor diverse toepassingen.
Speeltuin van Cloeziana hout
Deze speeltuin is afgewerkt met Cloeziana hout en beschikt over een glijbaan, schommels en diverse klim-en klauter mogelijkheden.
Appartement Elcomapark
De galerijen van het nieuwbouw appartementencomplex Elcomapark, gelegen aan de Waalreseweg, zijn afgewerkt met SafeWood®.
Zwembad Den Helder
Op de gevel van een zwembad in Den Helder is bekleding met WaxedWood® en SafeWood® FRX (voorheen SafeWood Select) Siberisch Lariks gebruikt.
Meander ziekenhuis
Foreco levert en monteert 5000 m² SafeWood FRX (voorheen SafeWood Select) gevelbekleding aan het Meander Ziekenhuis te Amersfoort.
Vensterschool Groningen
De uitbouw van de Vensterschool werd voorzien van SafeWood® FRX (voorheen SafeWood Select) gevelbkleding van onbehandeld Siberisch lariks.
Parkgebouw Beatrixpark
Het parkgebouw in het Beatrixpark heeft een dynamische vorm van hout en baksteen in een groene omgeving.
Groene school met twee gezichten
Voor de Bossche Brede School in Nieuw-zuid is SafeWood® FRX (voorheen SafeWood Select) en WaxedWood® Color gebruikt voor een gevel met een warme uitstraling.
Pirateneiland Speelpark de Splinter
Samen met IJreka playgrounds is een idee uitgewerkt voor de inrichting in en rond het water.
Fort Eurojam
Foreco Dalfsen B.V. heeft Eurojam gesponsord door palen te leveren die nodig waren om de hutten van te bouwen.
Boomhut op schoolplein
Een boom krijgt een tweede leven op het schoolplein waar het oorspronkelijk gekapt was. De boom is hergebruikt voor een speeltoestel.
Parkeerplaats de Paarse Poort
Op de parkeerplaats van Staatsbosbeheer is gekozen voor een natuurlijke uitstraling met veel dikke stammen als afscheiding.
Uitkijktoren Aduard
Vanuit een burgerinitiatief in de gemeente Zuidhorn is jaren geleden een idee ontstaan voor een uitkijktoren.
HotSpring® NOBEL
Een witte Aria kuip, bekleed met het warme Nobelwood en gemonteerd op de antraciet aluminium onderbouw, heeft een fris, hedendaags design.
Grondulows Koe in de Kost
Ecologische innovatieve recreatiewoningen met boomstammendak bij Koe in de Kost in het Overijsselse Heeten.
Aanbouw woning Amersfoort
De bewoners van deze woning wilden hun woonoppervlak vergroten door een nieuwe aanbouw, welke NobelWood bekleding kreeg.
London Aquatic Center
De Nederlandse bijdrage aan houten plafond op Olympische Spelen 2012.
Brede School Fiep Westendorp
De gevels van de school Fiep Westendorp zijn gemetseld en voorzien van NobelWood® frames die door klimplanten worden bedekt.
Villa S2 IJburg Amsterdam
In IJburg is een prachtige villa met NobelWood gerealiseerd naar ontwerp van architect Marc van Driest.
Reitdiep Groningen
Het appartementencomplex in Reitdiep (Groningen)is uitgevoerd in fijnbezaagd channelsiding Syberisch lariks SafeWood FRX (voorheen SafeWood Select) hout.
Nieuw Clubhuis HC Zwolle
De nieuwe hockeyclub in Zwolle is uitgevoerd met WaxedWood Color Siberisch lariks met een mooie bruine kleur.
Gymzaal Deurne
Bekleding in WaxedWood aan de buitenzijde van de gymzaal in Deurne.
Reitdiep haven
Nieuwbouw woningen in het Reitdiep haven in Groningen.
Mozaik school
Nieuwbouw Mozaik school in Hilversum
Nieuwbouw Betag occasions
Langs de A28 in Beilen is in WaxedWood de nieuwbouw van het Betag occasions center opgeleverd.
Renovatie 6 woningen
Woningen van buiten geïsoleerd en verfraaid met NobelWood.
Tuinkamer Arnhem
Het ontwerp voor deze tuinkamer kwam tot stand door nauwgezet overleg tussen de opdrachtgevers en Roorda Architectuurstudio
Bomenbuurt
Het project Bomenbuurt in Ulft is een mooie referentie voor de houtsector. Het biedt variërende woonruimte in een natuurlijke omgeving.
Jeugdzorgorganisatie Jarabee
Jeugdzorgorganisatie Jarabee heeft een nieuw kantoor-, behandel- en crisisgebouw gebouwd op het gezondheidspark in Hengelo.
Duplo-gebouw
In het Duplo-gebouw in Dinxperlo worden twee basisscholen, een bibliotheek en een sportruimte gehuisvest.
Nobelwood in de Zwolse Librije
In opdracht van Jonnie en Thérèse Boer ontwierp Dries van Wagenberg een unieke Chef’s Table voor het driesterren restaurant.
Paardenraster Dalfsen
Hardhouten paardenraster geplaatst te Dalfsen. Foreco leverde de geheel voorbewerkte onderdelen, zodat het complete project in 2 dagen af was.
Woningen te Nieuwveen
WaxedWood Siberisch lariks als zonwering toegepast bij woningen te Nieuwveen
Casa Interezzo Velp (Gld)
Aan het aan de Broekstraat te Velp, nabij Arnhem, is het nodige SafeWood® verwerkt.
Trias college Krommenie
Het Trias college in Krommenie is een ontwerp van Atelier Pro uit Den Haag. De centrale hal en de sporthal zijn bekleed met vuren SafeWood®.
Probuild Oostzaan
NobelWood lamellen bij de parkeergarage van het kantoor van Piet Boon in Oostzaan.
NobelWood steiger in Aalsmeer
In een jachthaven in Aalsmeer is een steiger van NobelWood aangebracht.
SoundWood in Naaldwijk
Geluidsschermen van SoundWood in Naaldwijk.
TwinWood Giethoorn
TwinWood® aangebracht langs de Walengracht in Giethoorn.
TNT Veenendaal
Het pas opgeleverde TNT distributiecentrum in Veenendaal is voorzien van een groene uitstraling.
Theresiaschool Bilthoven
De gevels de Theresiaschool in Bilthoven zijn opgetrokken van Siberisch Lariks WaxedWood.
Het Rikilt Wageningen
Het Rikilt in Wageningen is deels opgetrokken uit Siberisch Lariks WaxedWood® delen.
Studentenhuisvesting Zwolle
Het appartementencomplex “De Kwekerij” biedt woonruimte aan 85 studenten.
School De Waarden Tiel
Het schoolgebouw De Waarden in Tiel is bekleed met WaxedWood® lariks.
ABN Amro Zwolle
Vlonders van Bangkirai bij het ABN Amro gebouw in Zwolle.
Brandweerkazerne Helden
De gemeente en de brandweer in Helden hebben een nieuw gezamenlijk onderkomen dat bekleed is met WaxedWood® vuren.
Zorgboerderij Tiel
De Zorgboerderij Tedinghsweert in Tiel is geheel opgetrokken van WaxedWood® lariks.
MOZC te Arnhem
Het MOZC aan de Graslaan 97 in Arnhem Zuid is uitgevoerd in WaxedWood® Siberisch lariks.
Johanna van Rochefortstraat
Het gebouw aan de Johanna van Rochefortstraat in Eindhoven is opgetrokken met WaxedWood® siberisch lariks delen.
Holtenbroek te Zwolle
Aan de Mozartlaan in de wijk Holtenbroek te Zwolle is nieuwbouw gebouwd met wel een zeer aparte geveldecoratie.
Friesland College Leeuwarden
Het Frieslandcollege te Leeuwarden is gedeeltelijk voorzien van Siberisch lariks WaxedWood.
Zernike terrein Groningen
Het boekenarchief van de Rijksuniversiteit Groningen op het Zernike terrein. Het gebouw is opgetrokken van WaxedWood® Siberisch lariks.
Bergingen Goirle
WaxedWood bergingen Goirle nabij het winkelcentrum De Hovel.
Haverleij te 's-Hertogenbosch
Het loopgedeelte van de voetgangersbrug op het plan Haverleij is WaxedWood.
Het Funen Amsterdam
In Het Funen zijn de galerijen afgewerkt met SafeWood Western Red Cedar.
Carports IJburg
In het Amsterdams IJburg zijn carports in WaxedWood geplaatst.
Zoutloods Joure
Een zoutloods in Joure is uitgevoerd in vuren WaxedWood.
Brandweerkazerne te Naarden
De brandweerkazerne te Naarden is geheel bekleed met WaxedWood® lariks.
Kinderboederij te Dalfsen
De kinderboederij te Dalfsen is opgetrokken uit WaxedWood© Color in de kleur ebbenzwart.
Zuiderpark te Den Haag
In het Haagse Zuiderpark zijn douglasstammen op een elegante manier toegepast.
Stadskanaal Centrumplan
Het Centrumplan in Stadskanaal is een winkelcomplex met daarboven appartementen bekleed met WaxedWood Color.
Markkant Oosterhout
Het project Markkant in het Brabantse Oosterhout valt op door veel hout.
Weihoek Roosendaal
Het project Weihoek in Roosendaal toont aan dat hout en een eigentijdse vormgeving goed samen gaan.
Metro, tram en trein
Al het plaatmateriaal dat in de vloeren van de voertuigen is brandvertragend behandeld.
Leijendael Tilburg
Het appartementencomplex Leijendael is uitgevoerd in SafeWood® en WaxedWood®.