SoundWood

Effectieve geluidswering in hout
SoundWood® is het schermsysteem voor geluidswering waarmee Foreco een effectief en flexibel programma aanbiedt. Sterk, duurzaam en toch licht geeft SoundWood® grote toepassingsvrijheid met een natuurlijke, omgevingsvriendelijke uitstraling. Hout geeft, gevat in een strakke constructie, een harmonieuze overgang van snelweg naar omgeving.

Gegarandeerd duurzaam
Door toepassing van een hoge kwaliteit Noord-Europees grenenhout, gecombineerd met een perfect conserveringssysteem, heeft Foreco 15 jaar garantie bij de stichting SGVH ondergebracht. SoundWood® heeft daardoor lage jaarlijkse kosten. En vereist dus zeer weinig inzet van materieel langs de snelweg. Indien wordt gekozen voor een modulesysteem, kan bij schade door een ongeval snel een segment worden vervangen.

Opties in veiligheid
SoundWood® is constructief stabiel. Schade blijft beperkt tot de plek van een eventuele aanrijding, zonder ontwrichting van de structuur.
Voor locaties waar brandveiligheidseisen gelden, is de brandvertragende versie van SoundWood® een uitstekende optie.

Reflectie en absorptie
SoundWood® wordt meestal geleverd in de reflecterende versie. Het geluid wordt tegengehouden en deels teruggekaatst. In gevoelige gebieden kan de geluidsbelasting met SoundWood®-absorptiepanelen aanzienlijk worden beperkt. Een reductie van 10 dBa is daarbij goed haalbaar.

 

SoundWood SoundWood SoundWood SoundWood

Duurzaamheid:

SGVH-garantie

Projecten:

IMG_1081  3-4.jpg
SoundWood in Naaldwijk - SoundWood in Naaldwijk
Naaldwijk

Direct contact over:

SoundWood

Meer informatie