Tuin-timmerhout

U vindt bij ons een enorm assortiment solide hout om mee te klussen in uw leefomgeving. Voor een sterke afscheiding, een mooie vlonder of pergola. Kwaliteitshout voor een schuur of carport. Bij ons grijpt u niet snel mis dankzij een assortiment van professionele houtproducten.

Heel veel afmetingen
Met een houtvoorraad van ca. 10.000 m3 bieden we u houtproducten met heel veel afmetingen. Dik en dun, lang en kort, voor vrijwel elke constructie kunt u bij ons terecht.

Duurzaam en onderhoudsvrij
Foreco levert duurzame houtproducten waarnaar u geen omkijken meer heeft. Daarin hebben we een reputatie hoog te houden. En met WaxedWood® heeft u het ultieme houtproduct wat in weer en wind jarenlang mooi blijft. U bouwt zo met solide houtproducten waarvan u na jaren nog veel plezier heeft.

Timmer slimmer
Bij ons vindt u ook het duurzame en meest geschikte bevestigingsmateriaal. Roestvrijstalen schroeven, handig beslag voor schuttingelementen en een uitgekiend clipsysteem om vlonderdelen te bevestigen. Zo geeft u uw vlonder net die afwerking waarmee deze zich onderscheidt!

Woodshop
In de houtwinkel van Foreco, The Woodshop, kunt u in Dalfsen terecht voor de tuin- en timmerhout. Voor openingstijden en meer informatie: www.thewoodshop.nl


 

Tuin-timmerhout Tuin-timmerhout Tuin-timmerhout Tuin-timmerhout Tuin-timmerhout Tuin-timmerhout Tuin-timmerhout

Direct contact over:

Tuin-timmerhout

Meer informatie