Bergingen

Foreco Houtconstructies levert WaxedWood® KOMO bergingen uit geprefabriceerde onderdelen. Bovendien is er de mogelijkheid om het uit te voeren met of zonder FSC®- of PEFC keurmerk. Voor de bergingen zijn vrijwel alle vormen en formaten mogelijk, conform de wens van de opdrachtgever. Zowel enkele, dubbele als meervoudige bergingen, met plat of hellend dak, zijn uitvoerbaar. Daarnaast is het mogelijk om een kleur toe te voegen door middel van het WaxedWood Colorprogramma, met een keuze uit ruim 70 eigentijdse, natuurlijke kleuren.

Alle elementen worden in de fabriek strak en maatvast vervaardigd. Na productie worden de elementen naar de bouwplaats vervoerd en in korte tijd vakkundig tot een complete berging opgebouwd. Voor meer informatie over levering, ontwerp en prijzen kunt u contact opnemen met Foreco Houtconstructies Noordeloos.

Kenmerken WaxedWood KOMO bergingen
·         Sterk en maatvast;
·         In hoogwaardige houtsoorten leverbaar;
·         Duurzaam en geleverd met KOMO-certificaat;
·         Beperkt onderhoud;
·         15 jaar SGVH-garantie.

Hoogwaardige houtproducten
De bergingen worden geleverd met kwalitatief hoogwaardige houtproducten. Het basis materiaal is Noord-Europees Vuren of Grenen, Siberisch Lariks of Western Red Cedar. Al deze houtsoorten komen uit duurzaam beheerde bossen met FSC of PEFC certificaat, wat is goedgekeurd door de TPAC. Bovendien wordt er een visuele selectie gemaakt, waarbij de minder mooie planken worden door geleverd voor o.a. gebruik binnen grond- weg- en waterbouw projecten.

Kwalitatieve bergingen
Naast dat het hout wordt geleverd met kwalitatief hoogwaardige houtproducten zijn er ook andere factoren die bijdragen aan de goede kwaliteit van de bergingen. Er zijn tal van keuze mogelijkheden voor de verdere inrichting van de berging, zoals het dak, de vloer of de profilering. Daarnaast kunnen er garanties worden verleent op bepaalde delen van de bergingen, zoals het WaxedWood of bepaalde dakbedekking. Aan de hand van een modelbestek kunt u de prefab houten berging voorschrijven met de juiste normbladen.  

Aanvullende behandeling tot WaxedWood
WaxedWood biedt verduurzaamd hout met verminderd krimp- en zwelgedrag. Door de behandeling tot WaxedWood wordt de natuurlijke duurzaamheid aanzienlijk verhoogd en maakt het een prachtige kleurtransformatie door. In eerste instantie krijgt het een donker groene tot bruine kleur, die overgaat naar een soort bronzen kleur die uiteindelijk vergrijst. Daarnaast kan WaxedWood geleverd worden in diverse profielen en verschillende maten. Het exclusieve FHC-profiel biedt de meest optimale oplossing voor houten bergingen, schuren en gevels.

  • Links: NBD-Online, Architectenweb
  • Productblad via Greenworks

 

Direct contact over:

Bergingen

Meer informatie