Gevel

Hoogwaardige houten gevelbekleding

Navigatie
Ontwerpvrijheid

Door ons aanbod van houten gevelbekleding in verschillende profielen en maten is er een grote mate van ontwerpvrijheid. Kijk gerust tussen onze projecten voor inspiratie.

Duurzaamheid

Foreco is altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Onze producten behalen dan ook in testen een hoge duurzaamheidsklasse en hebben het DUBO-keurmerk.

Onderhoudsvrij op de gevel

Onze producten NobelWood, WaxedWood en SafeWood FRX kunnen onderhoudsvrij op de gevel voor vele jaren mits er geen coating is aangebracht. Zonder onderhoud heeft u wel 15 tot 50 jaar plezier van uw gevel.

Projectbegeleiding

Geheel vrijblijvend begeleiden onze gevelspecialisten uw project, waarin zij advies kunnen geven over de keuze in het product en houtsoort, het soort gevel en geven advies over de manier van montage van uw gevel.

Diverse kleuren

Wij kunnen onze houten gevelbekleding in allerlei kleuren aan u leveren. Vraag onze gevelspecialisten voor de mogelijkheden of download hier onze kleurenkaart.

Brandveilig conform Bouwbesluit

Onze producten NobelWood FRX, SafeWood en SafeWood FRX hebben Euroklasse B. Dit zorgt ervoor dat de gevelproducten kunnen worden toegepast op plekken waar bepaalde eisen gesteld worden volgens het bouwbesluit.

Natuurlijke houten uitstraling

Een mooie natuurlijke houten uitstraling om uw huis of bedrijfspand te bekleden is mogelijk waarbij wij verschillende houtsoorten met unieke kleur kunnen bieden.

Naar productenoverzicht

Bekijk alle producten die wij kunnen leveren voor gevelbekleding in het productoverzicht. NobelWood, WaxedWood en SafeWood zijn onze premium gevelproducten

Onze projecten

Met de onderstaande projecten willen wij u inspireren om de mogelijkheden van hout te laten zien. In deze projecten laten wij u graag kennismaken met onze producten die op vele manieren kunnen worden toegepast.

Villa Suikerkamp is bekleed met NobelWood FRX en gebouwd op landgoed De Keukenhof. - Lisse - 2017
NobelWood FRX
Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Villa Suikerkamp
Plaats:
Lisse
Jaar:
2017
Type object:
Villa
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Open, Verticaal
Bedrijfspand met BREEAM - Nijverdal - 2018

Niverplast Nijverdal is een bedrijfshal met een bijzonder ontwerp.

WaxedWood Gevelmontage
Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Niverplast
Plaats:
Nijverdal
Jaar:
2018
Type object:
Bedrijfspand
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Siberisch lariks
Geveltypes:
Verticaal, Open
Zutphen - 2017

In het centrum van Zutphen bij het centraal station is een bijzondere parkeergarage verrezen met houten lamellen van SafeWood FRX grenen.

SafeWood FRX
Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Parkeergarage Zutphen
Plaats:
Zutphen
Jaar:
2017
Type object:
Parkeergarage
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
Grenen
Geveltypes:
Verticaal, Open