Foreco Houtproducten

Downloads

Binnen de Foreco groep hebben wij een ruim assortiment houtproducten. Van gevelbekleding tot beschoeiingspalen en speeltoestellen. Hieronder vindt u onder andere onze prijslijst, brochures en technische informatie van ons assortiment houtproducten.

Download Foreco prijslijst >

Navigatie

Gevelbekleding

Alles over onze houten gevelbekleding. Hier vindt u brochures van onze gevelproducten, de kleurenkaart, een montagehandleiding gevelbekleding en verschillende profielbladen.

WaxedWood, NobelWood en SafeWood.

Grond-, weg- en waterbouw

Voor alle grond-, weg- en waterbouw downloads. Hier vindt u brochures van onze GWW producten, de Foreco prijslijst en een inspiratieboekje met daarin enkele van onze GWW projecten.

FaunaWood, TwinWood en SoundWood.

Certificaten en Duurzaamheid

Voor het borgen van duurzaamheid, milieu en kwaliteit heeft Foreco verschillende certificaten behaald. Daarnaast heeft Foreco de mogelijkheid om -middels Stichting Garantiefonds- projectgaranties te verlenen voor verduurzaamd hout. Hierbij gelden harde voorwaarden ten bate van de eigenaar van het project.

Meest gedownloade certificaten:

Speeltoestellen

Alles over de speeltoestellen van IJreka. Hier vindt u niet alleen brochures van ons assortiment houten speeltoestellen, maar ook stalen en kunststof speeltoestellen. Ook vindt u hier een inspiratieboekje met de mooiste speelprojecten.

Houten-, kunststof- en stalen speeltoestellen.

Onze projecten

Met de onderstaande projecten willen wij u inspireren om de mogelijkheden van hout te laten zien. In deze projecten laten wij u graag kennismaken met onze producten die op vele manieren kunnen worden toegepast.