Foreco Houtproducten

Downloads Gevelbekleding

Brochures

              Gevel bekleding foto

 


 

Kleurenkaart

Al onze houten gevelproducten zijn beschikbaar met een kleurafwerking. De beschikbare kleuren met bijbehorende kleurcodes kunt u vinden in deze algemene kleurenkaart.

Foreco kleurenkaart

Montagehandleiding

In onze montagehandleiding vindt u richtlijnen en tips voor een juiste manier van het opbouwen, detailleren en monteren van houten gevels met onze producten.

montagehandleiding 2024

 


 

Houten gevelprofielen

Onze gevelproducten zijn verkrijgbaar in verschillende profielen en maten. Door middel van onze profielbladen kunt u de verschillende maten, afmetingen en tussenafstanden per profiel bekijken. Hieronder kunt u alle profielbladen downloaden.

WaxedWood gevelprofielen

Profielbladen    Profielblad halfhoutsrabat  Productblad Zweeds rabat  Productblad Halfhoutsverbinding  Geschaafd ronde kanten

NobelWood gevelprofielen

Profielbladen  Profielboekje channelsiding NW  Productblad halfhoutsrabat    Productblad Halfhoutsverbinding NW  Geschaafd ronde kanten

 


 

Inspiratieboekje

Met ons handzame inspiratieboekje 'Houten Gevels' kunt u inspiratie opdoen over houten gevelbekleding voor uw woning of bedrijfspand. Ook kunt u kijken tussen onze projecten of contact opnemen met onze gevelspecialisten. We helpen u graag met het uitzoeken van de juiste houtsoort en verduurzaming voor uw gevel.

Houten gevelbekleding inspiratieboekje


Projectbladen

Op deze pagina vindt u de projectbladen van onze producten. Hierop ziet u de resultaten van diverse verduurzamingen. Op het projectblad ziet u welk hout er is gebruikt, welke verduurzaming en het gebruikte profiel. 

 

 


Bestekteksten

Op deze pagina vindt u bestekteksten van onze producten. Met deze service kunnen automatisch STABU en RAW bestekteksten worden geschreven. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij voor onze producten al standaard bestekteksten gemaakt. 

 


DWG's

Voor de DWG-bestanden van onze houten gevelprofielen verwijzen wij u graag door naar onze DWG pagina. Hier vindt u al onze beschikbare DWG-bestanden.


Schoonmaken gevelbekleding

Onze WaxedWood, WaxedWood Gold en NobelWood gevelbekleding is technisch onderhoudsvrij. Waar nodig, is het mogelijk deze schoon te maken. Om te zorgen dat de gevel er mooi uit blijft zien hebben wij een aantal tips voor u op een rij gezet voor het reinigen van de gevel.

Bekijk de tips voor schoonmaken gevelbekleding.

 


 

Contact opnemen

Kunt u niet vinden wat u zoekt of heeft u advies nodig?

Onze gevelspecialisten helpen u graag verder. Tijdens onze kantooruren (08:00 - 17:00) kunt u ons bereiken op 0529-431548.

Ook kunt u onze gevelspecialisten per e-mail bereiken via bouw@foreco.nl. In uw mail kunt u een vraag stellen, maar u kunt ook bouwtekeningen mee sturen om zo het beste advies te krijgen voor uw houten gevel.

Navigatie