Brochure houten gevelbekleding

Ontdek onze houten gevelbekleding brochure

Bent u op zoek naar hoogwaardige houten gevelbekleding voor uw huis of project? Onze brochure biedt een uitgebreid overzicht van verschillende houtsoorten, profielen en montageopties om uw gevel een duurzame uitstraling te geven.

Ontdek in onze brochure stap-voor-stap welke gevelbekleding het meest geschikt is voor uw project.

Stap 1: Keuze houtsoort en verduurzaming

Ontdek de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid van onze houtsoorten, zorgvuldig geselecteerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Beschikbare profielen voor uw gevelbekleding
Onze gevelbekleding is verkrijgbaar in verschillende profielen, elk met zijn eigen esthetische en functionele eigenschappen. De profielen zijn horizontaal en verticaal toepasbaar.

Stap 2: Aanbrengen regelwerk

Voor strakke gevelbekleding is het van groot belang het regelwerk juist te monteren. In onze brochure staat informatie waar rekening mee te houden bij het monteren van het regelwerk. Het is immers de basis voor de gevelbekleding.

Stap 3: Aanbrengen gevelbekleding

Of u nu een professional bent of een doe-het-zelver, onze gevelbekleding is ontworpen voor eenvoudige installatie. Onze brochure bevat gedetailleerde instructies en tips voor een vlotte en nauwkeurige montage. Van voorbereiding tot afwerking, wij begeleiden u bij elke stap om ervoor te zorgen dat uw gevelbekledingsproject een succes wordt.

Stap 4: Afwerking en onderhoud

Onze gevelbekleding is in de meeste gevallen technisch onderhoudsvrij. Echter is het voor esthetisch belang wel raadzaam om de gevel volgens een onderhoudsschema bij te houden. Zo blijft het hout in topconditie.

Brochure gevelbekleding