Garantie

SGVH-garantie

Gewaarborgde garantie voor projecten

De Stichting Garantieverlening Veredeld Hout verleent projectgaranties met harde voorwaarden ten bate van de eigenaar van het gegarandeerde project.
Dus geen tussenkomst van projectontwikkelaar of aannemer, maar een één op één overeenkomst tussen de Stichting en de eigenaar.

Download SGVH voorwaarden

Product in project basis voor garantie

De Stichting verleent garantie voor aangemelde projecten waarin duurzame kwaliteitsproducten zoals WaxedWood® en SoundWood® worden toegepast. De garantie omvat de duurzaamheid met betrekking tot houtaantasting van producten voor een standaard garantietermijn van 15 jaar.
In het garantiecertificaat worden het project, de locatie, de materialen, de betrokken bouwpartners en de termijn opgenomen.

Geen tussenstations en harde voorwaarden

Het certificaat wordt ter hand gesteld aan de eigenaar van het project. Aanspraken op de garantieregeling kunnen zonder tussenkomst van derden door de eigenaar rechtstreeks op de Stichting worden gedaan.
Het garantiereglement is duidelijk over dat wat wel en niet onder de dekking valt en welke beheersverplichtingen de eigenaar heeft.
Een belangrijke voorwaarde is de controle namens de Stichting bij oplevering van het project op een correcte verwerking van de producten.

Geldt voor de producten

- NobelWood (alle varianten)
- WaxedWood (alle varianten)
- SafeWood (alle varianten)
- SoundWood

 

Navigatie