GWW

Houtoplossingen voor de Grond-, Weg- en Waterbouw

Foreco onderscheidt zich in een breed assortiment aan houtproducten voor de GWW sector. Foreco is door de grote voorraad in staat om snel te leveren, maar kan ook snel klant specifieke producten leveren. Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit en het meedenken naar de specifieke behoefte willen wij de klant zo goed mogelijk helpen. 

Navigatie

Oeverbescherming

Om uw oever te beschermen hebben wij verschillende oplossingen, zoals damwanden, paal/schot verbindingen, rondhout of vlechtmatten. De keuze is enorm en juist daarom denken wij graag mee aan een oplossing voor iedere situatie.

Oeverbescherming kan op vele manieren en zijn verschillende oplossingen voor die ieder zijn eigen voordelen hebben. De oplossingen die wij u kunnen bieden zijn op de volgende manieren.

  • Schotten (paal/schot)
  • Damwanden
  • Rondhout
  • Vlechtmatten

Steigers en Vlonders

Heeft u een mooi stuk land of water waar u graag een vlonder bij zou willen? Of bent u opzoek naar hout voor steigers en vlonders voor in de haven? Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Voor steigers en vlonders hebben wij de volgende oplossingen.

  • Meerpalen
  • Vlonder met eventueel gripstrip

Afrastering en Hekwerken

Foreco levert een breed assortiment materialen voor hekwerken, afscheidingen en poorten, ook wel landscaping genoemd. Alles wat op harmonieuze wijze bijdraagt aan de inrichting van een park en open ruimte, gemaakt van professionele materialen.

Voor afrastering gebruiken wij voornamelijk kastanje- of robiniapalen. Deze zijn aan te leveren in verschillende lengtes en diktes.

Paardenomheining

Een degelijke omheining, inclusief gaas en draad is onmisbaar. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan palen en regels voor paardenweides of maneges in verduurzaamd hout of in diverse hardhoutsoorten. Dit leveren wij in standaardmaatvoering, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. 

SoundWood als geluidswand

SoundWood is het schermsysteem voor geluidwering waarmee Foreco een effectief en flexibel programma aanbiedt. Sterk, duurzaam en toch licht geeft SoundWood grote toepassingsvrijheid met een natuurlijke, omgevingsvriendelijke uitstraling.

Boompalen

Boompalen worden gebruikt om aangeplante bomen van de nodige steun te voorzien tijden de eerstvolgende groeiseizoenen. Onze 'standaard' boompaal is een geschilde paal van 250 cm lang.

Advies van onze medewerkers

Binnen kantooruren (08:00 - 17:00) kunt u op het volgende nummer onze GWW-specialisten bereiken. Ook kunt u ze per e-mail bereiken voor vragen of advies.

Teloonnummer: 0529-728802
E-mail: gww@foreco.nl

Houtsoorten

Bekijk al onze houtsoorten die wij gebruiken in de GWW en leer over de toepassingsgebieden, duurzaamheidsklasse en sterkteklasse.

Bekijk onze Grond-, Weg- en Waterbouw projecten
Een samengestelde damwand waarbij er wordt bespaard op tropisch hardhout - Steenwijk - 2017
TwinWood Damwanden
Project:
Steiger en Damwand Steenwijkerdiep
Plaats:
Steenwijk
Jaar:
2017
Type object:
Overig
Toepassingen:
Havens, Steiger, Damwanden
Houtsoorten:
Hardhout - Angelim Vermelho
Een samengestelde damwand waarbij het bovenste gedeelte hardhout is en onder de waterrand naaldhout - Giethoorn - 2010
TwinWood Damwanden
Project:
Damwand Walengracht
Plaats:
Giethoorn
Jaar:
2010
Type object:
Overig
Toepassingen:
Damwanden
Houtsoorten:
Hardhout - Angelim Vermelho, Naaldhout
Voor dit project zijn palen en planken geleverd in diverse houtsoorten - Lemelerveld - 2015
WaxedWood Houten paardenomheining Houten hekwerken & Afrastering
Project:
Hekwerk Lemelerveld
Plaats:
Lemelerveld
Jaar:
2015
Toepassingen:
Hekwerken
Houtsoorten:
Grenen, Vuren, Naaldhout