GWW

Grond-, Weg- en Waterbouw

Foreco onderscheidt zich in een breed assortiment aan houtproducten voor de GWW sector. Foreco is door de grote voorraad in staat om snel te leveren, maar kan ook snel klant specifieke producten leveren. Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit en het meedenken naar de specifieke behoefte willen wij de klant zo goed mogelijk helpen.

 

Navigatie
Oeverbescherming

Om uw oever te beschermen hebben wij verschillende oplossingen, zoals damwanden, paal/schot verbindingen, rondhout of vlechtmatten. De keuze is enorm en juist daarom denken wij graag mee aan een oplossing voor iedere situatie.

Oeverbescherming kan op vele manieren en zijn verschillende oplossingen voor die ieder zijn eigen voordelen hebben. De oplossingen die wij u kunnen bieden zijn op de volgende manieren.

  • Schotten (paal/schot)
  • Damwanden
  • Rondhout
  • Vlechtmatten
Steigers en Vlonders

Heeft u een mooi stuk water waar u graag een vlonder bij zou willen? Of heeft u behoefte aan hout voor steigers en vlonder voor in de haven? Wij denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen voor u.

Voor steigers en vlonders hebben wij de volgende oplossingen.

  • Meerpalen
  • Vlonder met eventueel gripstrip
Afrastering en Hekwerken

Foreco levert een breed assortiment materialen voor hekwerken, afscheidingen en poorten, ook wel landscaping genoemd. Alles wat op harmonieuze wijze bijdraagt aan de inrichting van park en open ruimte gemaakt van professionele materialen.

Voor afrastering gebruiken wij voornamelijk kastanje- of robiniapalen. Deze zijn aan te leveren in verschillende lengtes en diktes.

Paardenomheining

Een degelijke afrastering, inclusief gaas en draad is onmisbaar. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan palen en regels voor paardenweides of maneges in verduurzaamd hout of in diverse hardhoutsoorten. Dit leveren wij in standaardmaatvoering, maar maatwerk is uiteraard ook mogelijk. 

SoundWood

SoundWood is het schermsysteem voor geluidwering waarmee Foreco een effectief en flexibel programma aanbiedt. Sterk, duurzaam en toch licht geeft SoundWood grote toepassingsvrijheid met een natuurlijke, omgevingsvriendelijke uitstraling.

Boompalen

Boompalen wordt gebruikt om een aangeplante boom van de nodige steun te voorzien tijden de eerstvolgende groeiseizoenen. Onze 'standaard' boompaal is een geschilde paal van 250 cm lang.

Bekijk onze Grond-, Weg- en Waterbouw projecten
Giethoorn - 2018
TwinWood
Bekijk project Meer info Minder info
Project:
Damwand Walengracht
Plaats:
Giethoorn
Jaar:
2018
Type object:
Overig
Toepassingen:
Damwanden