Bespaar op uw damwanden met slim houtgebruik

Waarom zou u onnodig veel kosten maken aan dure hardhouten damwanden onder de waterlijn? Wij kunnen u helpen met efficiënt en kostenbesparend gebruik te maken van damwanden. U kunt kosten besparen door het hardhout zoals Azobé te combineren met naaldhout. Zo kunt u eenvoudig 80% van het hardhout besparen.

Het juiste hout op de juiste plek

Wij begrijpen dat de bescherming van uw infrastructuur tegen watererosie van vitaal belang is. Tropisch hardhout is hiervoor een veel toegepaste oplossing. Maar dat betekent niet dat u onnodig veel moet betalen aan hardhouten damwanden waar het niet nodig is. Waarom niet profiteren van de voordelen van slim houtgebruik?

Bespaar door hout te combineren

Onze aanpak draait om het combineren van verschillende houtsoorten op de juiste plek. Waar nodig, boven de waterlijn, gebruiken we duurzaam hardhout voor maximale levensduur. Echter, onder de waterlijn waar het hout niet wordt blootgesteld aan zuurstof, bieden we een prijs concurrerend alternatief aan. Hiervoor hebben wij TwinWood ontwikkeld. Een combinatie met een ijzersterke vingerlas.
Dit alles zonder in te leveren op levensduur en veiligheid. Zo combineren wij hardhout met naaldhout. Hout wat permanent onder water blijft hoeft immers niet hardhout te zijn. Het hout wat wij leveren is PEFC en FSC gecertificeerd.
Uw voordelen van slim houtgebruik
-          Nóg duurzamer door de efficiënte combinatie van houtsoorten
-          Betere beschikbaarheid van grondstoffen
-          Besparing in kosten door minder hardhout te gebruiken

Bereken hier uw voordeel

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door slim houtgebruik toe te passen op uw damwanden? Gebruik onze handige calculator om uw potentiële besparingen te berekenen. Ontdek hoe u uw projecten binnen budget kunt houden zonder concessies te doen aan de integriteit ervan. 

Neem contact op met onze GWW experts en ontvang vrijblijvend een overzicht met uw mogelijk besparing door slim gebruik te maken van het hout.
Binnen kantooruren (08:00 - 17:00) kunt u op het volgende nummer onze GWW-specialisten bereiken. Ook kunt u ze per e-mail bereiken voor vragen of advies.

Teloonnummer: 0529-728802
E-mail: gww@foreco.nl