Oever

Oeverbescherming

Oeverbescherming toepassen in projecten. Bij Foreco kunt u terecht voor verschillende oplossingen in hout. Zo leveren wij damwanden, schotten vlechtmatten en rondhout. Dit leveren wij in verschillende houtsoorten en de bijhorende duurzaamheidsklasse.

Navigatie

Schotten (paal/schot)

Een paal schot verbinding is mogelijk met meerder hoogwaardige houtsoorten of een combinatie van houtsoorten.

Damwanden

Damwanden zijn er in diverse soorten en maten. Wij bieden de mogelijkheid om een damwand te maken met het product TwinWood, hardhout of naaldhout.

Rondhout

De oever kan ook beschermd worden door een palenrij. Voor deze oplossingen van oeverbescherming zijn er verschillende houtsoorten die wij kunnen leveren. Namelijk Cloeziana, Robinia, Kastanje en Naaldhout.

Vlechtmatten

Vlechtmatten, gesteund door palen, zijn een goede oplossing voor een licht belaste beschoeiing. De vlechtmatten kunnen in verschillende hoogtes geleverd worden. De matten kunnen geleverd worden met een  filterdoek om weg spoelen van zand te voorkomen. 

Advies nodig?

Neem vrijblijvend contact op met onze Grond-, Weg- en Waterbouw specialisten. Zij helpen u graag verder met vakkundig advies en helpen met het zoeken naar een oplossing.

Bel naar tel: +31 529 - 72 88 02