Dekdelen

Steigers en Vlonders

Steigers en vlonders om een kade te bekleden, een aanlegsteiger in de haven, een houten vlonder voor bij een vijver of een looppad boven het water. Foreco kan een combinatie van meerpalen en vlonders/dekdelen leveren. Uiteraard kunt u deze ook apart bij ons afnemen, dit kan in zowel hardhout en naaldhout.

Navigatie

Steigers en meerpalen

Foreco biedt een totaal assortiment aan steigers en meerpalen. Wij leveren de  Meerpalen worden gebruikt voor de constructie waar vaartuigen aan kunnen leggen. Deze meerpalen zijn verkrijgbaar in hardhouten palen en in TwinWood palen en Cloeziana palen.

Vlonders (met gripstrip)

Alle materialen voor vlonders bestellen, zowel dekdelen als onderliggen houten gordingen is mogelijk bij Foreco. Dit kan in zowel hardhout als naaldhout en NobelWood. Het naaldhout dat gebruikt wordt voor de dekdelen is vuren/grenen

De dekdelen kunnen worden voorzien van een gripstrip. Met een gripstrip wordt de veiligheid van de vlonder verhoogt. Een vlonder wordt vaak gebruikt bij water waardoor de dekdelen glad kunnen worden. Met een gripstrip is dit tegen te gaan omdat er 2 regels wordt gevuld met antislip waardoor de hechting beter is.

Met PEFC of FSC® keurmerk

Het hout wat wordt gebruikt voor steigers, vlonders en meerpalen is te leveren met een PEFC of FSC® keurmerk middels de CoC. Hiermee wordt bijgedragen aan een duurzaam beheer van de bossen in de wereld en een constante stroom aan hout.