Boompalen

Boompalen

Een boompaal is er om een jonge boom te ondersteunen. Boompalen kunnen in meerdere houtsoorten geleverd worden zoals eiken, kastanje, vuren en grenen. Gemeentes en hoveniers kunnen bij ons grote pakketten afnemen. Particulieren en kleine afnemers kunnen terecht bij onze Woodshop.

Navigatie

Houten boompalen

De boompaal wordt gebruikt om een aangeplante boom van de nodige steun te voorzien tijdens de eerstvolgende groeiseizoenen. Onze 'standaard' boompaal is een geschilde paal van 250 cm lang. Afhankelijk van de tijd dat de boom extra steun nodig heeft wordt gekozen voor een blanke, onbehandelde of een geïmpregneerde paal. Sommige opdrachtgevers kiezen uit esthetisch oogpunt liever een gladde, gefreesde paal.

Boompalen bestellen

Wij bij Foreco leveren wij losse palen maar ook pakketten vol. Wij hebben een breed aanbod aan boompalen, deze kunt u bestellen bij onze GWW specialisten via mail of telefoon. Voor het bestellen van kleine aantallen kunt u ook boompalen kopen in onze Woodshop.

Telefoon: 0529 728802

E-mail: gww@foreco.nl

Houtsoorten

Wij kunnen de boompalen leveren is verschillende houtsoorten. De meest voorkomende zijn de naaldhoutsoorten vuren en grenen. Maar ook kastanje of eiken wordt vaak gebruikt als houtsoort. Natuurlijk zijn de boompalen in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Maar de boompaal is er ter versteviging van de jonge boom.

Specificaties
Product:
Boompalen
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Naaldhout, Eiken, Kastanje
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Boompalen toegepast op deze projecten