Boompalen

Boompalen

Een boompaal is er ter ondersteuning van een boom en kan in meerdere houtsoorten geleverd worden zoals eiken, kastanje, vuren hout en grenen hout. Gemeentes en hoveniers kunnen bij ons grote pakketten  afnemen, maar ook zijn wij er voor particulieren die enkele bomen willen (aan) planten.

Navigatie

Houten boompalen

De boompaal wordt gebruikt om een aangeplante boom van de nodige steun te voorzien tijdens de eerstvolgende groeiseizoenen. Onze 'standaard' boompaal is een geschilde paal van 250 cm lang. Afhankelijk van de tijd dat de boom extra steun nodig heeft wordt gekozen voor een blanke, onbehandelde of een geïmpregneerde paal. Sommige opdrachtgevers kiezen uit esthetisch oogpunt liever een gladde, gefreesde paal.

Boompaalset

Wij bij Foreco leveren ook een gehele boompaalset. Dit kan voor bijvoorbeeld 1 boom. Natuurlijk kunt u bij ons ook pakketten afnemen met 200 boompalen waar u dan de boomband, hercalietspijkers en gietrand bij geleverd kunt krijgen.

Onze boompaal set staat op onze Woodshop waar u hem direct kan bestellen met alle benodigdheden. De boompaalset bestaat uit onderstaande onderdelen
- 2 palen van 2,50 meter.
- 2 meter boomband 4 à 5 cm dik.
- 2 schuiflussen
- 2 boomband nagels 3.1 x 40.

Houtsoorten

Wij kunnen de boompalen leveren is verschillende houtsoorten. De meest voorkomende zijn de naaldhoutsoorten vuren en grenen. Maar ook kastanje of eiken wordt vaak gebruikt als houtsoort. Natuurlijk zijn de boompalen in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Maar de boompaal is er ter versteviging van de jonge boom.

Specificaties
Product:
Boompalen
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Naaldhout, Eiken, Kastanje
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Boompalen toegepast op deze projecten