Damwanden

Damwanden

Een damwand kunnen wij maken met ons product TwinWood maar ook een damwand van hardhout of naaldhout. Met een jarenlange ervaring kunnen wij u helpen met elke soort damwand dat u wilt. Wilt u een damwand van FSC® of niet gecertificeerd hout, dan bent u bij Foreco aan het juiste adres.

Navigatie

TwinWood damwand

TwinWood® is een samengestelde damwand. TwinWood is duurzaam en gunstig in prijs. De slimme combinatie van naaldhout en hardhout garandeert een bijzonder sterke constructie en lange levensduur. Dat maakt TwinWood® tot de meest ideale beschoeiing in waterrijke omgevingen. Het onderwatergedeelte van TwinWood® bestaat uit naaldhout. Voor het bovenste deel wordt hardhout gebruikt. Naaldhout is duurzaam op de waterlijn en daarboven.

Hardhouten damwand

Een hardhouten damwand is verkrijgbaar in verschillende diktes en hoogtes. Er is een grote voorraad beschikbaar uit diverse hardhoutsoorten van bijvoorbeeld Azobé en Angelim Vermelho.

Duurzaam

Door het brede aanbod kan Foreco verschillende duurzaamheidsklasse aanbieden. Deze klasse zijn gecertificeerd met onder andere het KOMO-certificaat. Alles wat KOMO-gecertificeerd is, voldoet aan de eisen van zowel marktpartijen als overheid. 

Grote voorraad

Doordat er een ruime voorraad gehouden wordt bij Foreco hebben wij de standaardlengte van 6 meter vaak uit voorraad leverbaar. Waarbij geleverd kan worden met of zonder FSC® keurmerk. 

Damwand van naaldhout

Naast een damwand van TwinWood en een hardhouten damwand bestaat er ook de keuze uit een damwand van naaldhout. Deze damwand kunnen wij leveren in verschillende lengtes en diktes.

Specificaties
Product:
Damwanden
Toepassingen:
Oeverbescherming
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
TwinWood, Hardhout, Naaldhout
Contact opnemen
GWW specialisten

Marc, Nick en Raymond, onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met een uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Damwanden toegepast op deze projecten