Houten hekwerken & Afrastering

Houten hekwerken & Afrastering

Foreco levert een breed assortiment aan materialen voor hekwerken, afrastering, afscheidingen en poorten. In hout natuurlijk, zodat het goed past in het landelijk gebied.

Navigatie

Duurzame houten hekwerken

Het toepassen van duurzame materialen is een logische voorwaarde. Houten constructies vormen een optelsom van materiaal en arbeid. Levensduur is daarom een absolute 'must'. Foreco biedt u naaldhoutsoorten met een goede en veilige verduurzaming. Door de toepassing van verduurzaamd hout heeft u toegang tot een groot assortiment van lengte- en kopmaten.

Houten poorten

Bij houten hekwerken horen natuurlijk ook houten poorten. Foreco heeft een uitgebreid programma in palen, planken, regels en poorten. En dat alles in verschillende houtsoorten en aangevuld met bevestigingsmateriaal, gaas, draad en hang- en sluitwerk. Maar wel altijd duurzaam en sterk!

Faunaraster

Faunaraster is een degelijke omheining inclusief gaas of draad. Dit kan geleverd worden in verduurzaamd hout of in allerlei hardhoutsoorten. Met een enorme keuze in maatvoering en als dat niet volstaat ook maatwerk. Faunaraster bakent een terrein op een natuurlijke manier af en het is goed in te passen in een tuin of andere landelijke omgeving.

Engels kastanje hekwerk

Een Engels hekwerk is een ambachtelijk product bestaande uit gekloofde kastanje stakettten die in gegalvaniseerd ijzerdraad zijn gevlocht. Afstanden tussen de kastanje latjes zijn 4-6 cm of 8-10 cm. Kastanjehout is door zijn natuurlijke eigenschappen bestand tegen extreme weersomstandigheden en daardoor zeer geschikt voor gebruik in ons Hollandse klimaat.

Geïmpregneerde houten hekwerk

Bij Foreco kun je meerdere verduurzaamde materialen kopen voor een houten omheining. Zo verduurzamen wij allerlei houten palen en liggers op verschillende manieren. Deze kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld een houten afrastering of hekwerk. De houtsoorten die wij hiervoor gebruiken zijn vuren, grenen, Siberisch lariks, eiken, kastanje en robinia.

Prijslijst houten hekwerken

Bekijk onze prijslijst voor houten poorten en palen. U kunt ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers die u helpt met alle materialen ten behoeve van een hekwerk of afrastering. Dit kan via gww@foreco.nl of 0529- 728802

Specificaties
Product:
Houten hekwerken & Afrastering
Toepassingen:
Afrastering, Paardenomheining
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Robinia, Naaldhout, Kastanje, Eiken
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW.