Houten vlonders

Houten vlonders

Een mooie houten vlonder voor bij een bedrijfspand, aan het water of in de achtertuin. Wij hebben zowel hardhouten vlonders en vlonders verduurzaamd naaldhout. Deze zijn te verkrijgen met of zonder gripstrip zodat deze niet glad worden.

Navigatie

Hardhouten vlonders

Een vlonder van hardhout geleverd voor uw project waarbij wij leveren op bestemming. Een hardhouten vlonder kunnen wij leveren in de houtsoorten Azobé, Angelime Vermelho of Bankirai. Een hardhouten vlonder bestaat uit dekdelen en gordingen. Dit kunnen wij leveren in verschillende lengte- en breedte maten.

WaxedWood vlonderplanken

Foreco heeft met WaxedWood vlonderplanken een mooi product waarmee verschillende naaldhoutsoorten worden verduurzaamd en waterwerend gemaakt worden. Doordat het waterwerend gemaakt wordt neemt het hout veel minder water en blijft de plank stabieler. 

WaxedWood planken kunnen geleverd worden in een groene of bruine kleur waarmee direct een gewenste kleur behaald wordt.

Vlonder NobelWood

Nobelwood is ontwikkeld als alternatief voor hardhout op de gevels. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het snelstgroeiende naaldhout ter wereld en wordt verduurzaamd met een biohars. Omdat het een alternatief is voor gevels kunnen er ook vlonderdelen van NobelWood gemaakt worden. Het fraaie bij Nobelwood is de egale zilverachtige vergrijzing van hout. Omdat het door-en-door is geïmpregneerd is het zeker geschikt voor vlonders.

Vlonder terras

Aan de rechterkant wordt een vlonder weergegeven gemaakt van hardhout op een terras. De hardhouten vlonder op terrassen is een grote trend, er wordt meer gekozen voor glad geschaafde vlonderplanken zonder groeven en ribbels. Deze glad geschaafde vlonderplanken zijn goed schoon te houden met een veger, het water en het vuil spoelt van zich zelf al gemakkelijker van deze planken. Terrasplanken met sponning voor clips voor de onzichtbare bevestiging met clipsysteem is na België ook erg populair geworden in Nederland.

Gripstrip

De dekdelen kunnen worden voorzien van een gripstrip. Met een gripstrip wordt de veiligheid van de vlonder verhoogt. Een vlonder wordt vaak gebruikt bij water waardoor de dekdelen glad kunnen worden. Met een gripstrip is dit tegen te gaan omdat er 2 regels wordt gevuld met antislip waardoor de hechting beter is.

Specificaties
Product:
Houten vlonders
Toepassingen:
Vlonder, Haven
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Hardhout, NobelWood, Grenen
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Houten vlonders toegepast op deze projecten