Houten paardenomheining

Houten paardenomheining

Een paardenomheining met staanders en liggers. Waarbij u veel verschillende soorten hebt en wij graag met u mee denken in de oplossing. Wij leveren veel paardenomheiningen in WaxedWood, WaxedWood bruin en gecreosoteerd in hoogwaardig vuren en grenen.

Navigatie

Duurzame paardenomheining

Foreco is specialist in hekwerk materiaal voor de paardenwereld. Met hout dat verduurzaamd wordt zorgen wij voor een lange levensduur van uw paardenomheining. Hierbij hebben wij een uitgebreid programma in palen, planken, regels en poorten. Dit bieden wij in verschillende houtsoorten aanvullend met bevestigingsmateriaal, gaas, draad en hang- en sluitwerk.

Denk bijvoorbeeld aan doorsteek houten omheiningen voorzien van een diamantkop, of doorsteekomheiningen rondhout gefreesd. Neem contact op met een van onze verkopers voor de actuele prijzen.

Al het materiaal voor paarden

Naast al het materiaal voor de omheining levert Foreco ook springpalen met bijbehorende staanders en lepels, net als al het materiaal voor stal, box en stapmolen. Het hout komt uit duurzaam beheerde bossen met een FSC®- of PEFC-certificaat.

Verduurzaamd hout met langere levensduur

WaxedWood Bruin is verduurzaamd hout op basis van een hoogwaardige behandeling met waterafstotende werking én een natuurlijke bruine kleur. Deze bescherming vermindert sterk de opname van water in het hout. Hierdoor is WaxedWood Bruin stabiel, zeer onderhoudsarm en breed toepasbaar.

Houten poorten

Een houten poort is een onmisbaar deel binnen een paardenomheining. Foreco levert verschillende soorten poorten die elk zijn eigen voordelen hebben en uitstraling. De meest bekende poort is de Cambridge poort. De poort kunt u apart afnemen, maar natuurlijk ook in combinatie met het de palen en liggers voor de omheining. Het voordeel aan een Cambridge poort is dat het zowel links als rechts op te hangen is. Qua uiterlijk is de typische Engelse traditie terug te vinden.

De poorten kunnen zowel geleverd worden in WaxedWood, WaxedWood Bruin en gecreosoteerd.

Korte levertijden

Voor de Grond-, Weg- en Waterbouw houdt Foreco een voorraad van 15.000 m3 waardoor de meeste producten op voorraad liggen. Afhankelijk van jou bestelling kan Foreco vaak snel leveren. Voor actuele levertijden neemt u contact op met een van onze GWW-specialisten.

Specificaties
Product:
Houten paardenomheining
Toepassingen:
Paardenomheining
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Grenen, Hardhout, Naaldhout, Eiken, Kastanje
Contact opnemen
GWW specialisten

Marc, Nick en Raymond, onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met een uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Houten paardenomheining toegepast op deze projecten