Rondhout

Rondhout

Navigatie
Natuurlijke oeverbescherming

Indien er met rondhout een oever wordt bekleed krijgt het een mooi robuuste uitstraling, doordat er een palenrij wordt gezet met het schors er nog omheen. Het hout kan met PEFC keurmerk geleverd worden.

PEFC

Door middel van certificering van bosbeheer kunnen boseigenaren laten zien dat zij hun bos duurzaam beheren volgens de eisen van PEFC. Naast economische en ecologische eisen schrijft het PEFC keurmerk ook strikte sociale eisen voor.

Ruim assortiment

Voor een oeverbescherming van rondhout zijn er veel verschillende houtsoorten mogelijk. Elke houtsoort heeft zijn eigen duurzaamheidsklasse. Met een keuze uit eiken, kastanje, naaldhout, Robinia en Cloeziana

Grote voorraad

Met een ruime voorraad van ca. 15000 m3 kunnen er vele maten uit voorraad geleverd worden.

Diverse bewerkingen

Rondhout kunnen wij op verschillende manieren voor u bewerken. Zo doen wij in eigen beheer, schillen, frezen en rondhout op maat zagen. Ook het boren van gaten behoord tot onze mogelijkheden.

Specificaties
Product:
Rondhout
Toepassingen:
Oeverbescherming
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Cloeziana, Robinia, Kastanje, Naaldhout, Eiken
Contact opnemen
GWW specialisten

Marc, Nick en Raymond, onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met een uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW.