Houten schotten (Paal/Schot)

Houten schotten (Paal/Schot)

Houten schotten als oeverbescherming waarbij de palen in de grond worden geslagen en de schotten achter worden geplaatst zodat zij op hun plek blijven. De schotten kunnen geleverd worden in hardhout, naaldhout of combischot.

Navigatie

Combischot hardhout en naaldhout

Met het juiste hout op de juiste plek proberen wij altijd opzoek te zijn naar slimme, innovatieve oplossingen. Een combischot bespaart hardhout door op de waterlijn hardhout te gebruiken en goedkoper naaldhout onder de waterlijn. Omdat er geen zuurstof bij het naaldhout komt(onder water) gaat dit niet rotten en gaat het net zo lang mee als hardhout.

Hardhouten schotten

Een paal/schot verbinding in hardhout met FSC®. De hardhoutsoorten Angelim Vermelho en Robinia zitten in duurzaamheidsklasse I en I/II. Deze houten schotten zijn uitermate geschikt in combinatie met een paal die ze op de plek houdt voor gebruik bij sloten, beken, rivieren en vijvers.

Ruime voorraad

Foreco heeft een groot aanbod met verschillende oplossingen voor de GWW. Met een ruime voorraad in standaard lengtes kunnen de meeste producten gelijk geleverd worden. Indien er een andere lengte gewenst is zorgen wij voor een zo kort mogelijke levertijd.

Met zandkerend doek

Alle schotten kunnen geleverd worden met zandkerend doek. Het voordeel van schotten met een zandkerend doek is dat de grond nog beter op zijn plaats blijft zitten. Deze doeken kunnen wij leveren in verschillende sterktes. Vraag ernaar bij onze GWW-specialisten.

Schotten van naaldhout

De schotten leveren we in verschillende naaldhoutsoorten: vuren, grenen en lariks douglas. Voor elke oever is een schot met een geschikte hoogte en lengte te leveren. Schotten van naaldhout hebben een voordeel dat zij lichter zijn dan hardhoutenschotten en daardoor makkelijker te transporteren en plaatsen. Al onze schotten worden prefab geproduceerd op de bouw afgeleverd.

Specificaties
Product:
Houten schotten (Paal/Schot)
Toepassingen:
Oeverbescherming
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Hardhout, Naaldhout
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW.