Schotten (Paal/Schot)

Schotten (Paal/Schot)

Navigatie

Combischot

Met het juiste hout op de juiste plek proberen wij altijd opzoek te zijn naar innovatieve oplossingen. Een combischot bespaart hardhout door op de waterlijn hardhout te gebruiken en goedkoper naaldhout onder de waterlijn. Omdat er geen zuurstof bij het naaldhout komt gaat dit niet rotten en gaat het net zo lang mee als hardhout.

 

Hardhoutschotten

Een paal/schot verbinding in hardhout met FSC®. De hardhoutsoorten Angelim Vermelho en Robinia zitten in duurzaamheidsklasse I en I/II.

 

 

Ruime voorraad

Foreco heeft een groot aanbod met verschillende oplossingen voor de GWW. Met een ruime voorraad in standaard lengtes kunnen de meeste producten gelijk geleverd worden. Indien er een andere lengte gewenst is zorgen wij voor een zo kort mogelijke levertijd.

Met zandkerend doek

Alle schotten kunnen geleverd worden met zandkerend doek. Het voordeel van schotten met een zandkerend doek is dat de grond nog beter op zijn plaats blijft zitten. Deze doeken kunnen wij leveren in verschillende sterktes. Vraag ernaar bij onze GWW-specialisten.

Schotten van naaldhout

De schotten leveren we in verschillende naaldhoutsoorten: vuren, grenen en lariks douglas. Voor elke oever is een schot met een geschikte hoogte en lengte te leveren.

Specificaties
Product:
Schotten (Paal/Schot)
Toepassingen:
Oeverbescherming
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Hardhout, Naaldhout
Contact opnemen
GWW specialisten

Marc, Nick en Raymond, onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met een uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Schotten (Paal/Schot) toegepast op deze projecten