Steigers en Meerpalen

Steigers en Meerpalen

Navigatie

Totaaloplossing

Bij Foreco heeft u de keuze om een complete houten steiger te kopen waarbij wij graag met u meedenken in de oplossing. De meerpalen en dekdelen zijn in verschillende houtsoorten en afmetingen te verkrijgen. 

Duurzame oplossing TwinWood

TwinWood is een innovatieve oplossing voor de grond-, weg- en waterbouw. TwinWood is duurzaam en gunstig in prijs. De slimme combinatie van naaldhout en hardhout garandeert een bijzonder sterke constructie en lange levensduur. Het onderwatergedeelte van TwinWood bestaat uit naaldhout. Voor het bovenste deel wordt hardhout gebruikt.

Meerpalen

Wij bieden een ruim assortiment aan meerpalen die wij kunnen leveren in TwinWood, hardhout of Cloeziana. Meerpalen zijn in verschillende lengtes te verkrijgen tot wel 12 meter.

Dekdelen

Voor de bouw van een robuuste steiger levert Foreco dekdelen in hardhout en WaxedWood. Naar wens afgewerkt met een stroeve afwerklaag voor grote loopveiligheid. Met bijlevering van een ingenieus en zeer sterk bevestigingssysteem.

Specificaties
Product:
Steigers en Meerpalen
Toepassingen:
Vlonder, Haven, Steigers
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
TwinWood, Hardhout
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Steigers en Meerpalen toegepast op deze projecten