Vlechtmatten

Vlechtmatten

Vlechtmatten zijn een snelle en goedkope oplossing om u oever te beschermen. Deze kunnen wij leveren in hardhout en robinia.

Navigatie

Vlechtmatten voor lichte beschoeiing

Vlechtmatten kunnen het best gebruikt worden voor lichte beschoeiing langs de waterkant. Al het hout wat gebruikt wordt is FSC® gecertificeerd. Vlechtmatten zijn ook verkrijgbaar met zandkerend doek. Het voordeel van een zandkerend doek is dat de oever nog beter op zijn plek blijft zitten.

Hardhouten vlechtmatten

Hardhouten vlechtmatten/ beschoeiingsmatten zijn gemaakt van de houtsoorten Azobé en Robinia. De vlechtmatten zijn een makkelijke, goedkope oplossing om eenvoudig als oeverbescherming te plaatsen.

Afmetingen

De vlechtmatten van Foreco zijn opgebouwd uit strippen van 6 mm en zijn in verschillende hoogtes en lengtes verkrijgbaar. Dit begint bij 2000 mm en gaat tot 5000 mm met standaard hoogtes van 300, 400 en 500 mm.

Bekijk onze prijslijst voor meer informatie. Had u andere afmetingen gewild kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Online bestellen beschoeiingsmatten

De beschoeiingsmatten van Robinia en hardhout kunt u ook online bestellen op onze Woodshop of zelf afhalen. In de woodshop kunt u zien of deze nog op voorraad liggen met de verschillende lengtes en hoogtes.

Specificaties
Product:
Vlechtmatten
Toepassingen:
Oeverbescherming
Esthetisch onderhoud:
Nee
Houtsoorten:
Hardhout, Robinia
Contact opnemen
GWW specialisten

Onze GWW specialisten staan voor u klaar! Met hun uitgebreide kennis zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over de GWW. 

Bekijk Vlechtmatten toegepast op deze projecten