Foreco

Foreco Houtconstructies, Prefab houtbouw en montage

Foreco Houtconstructies is de specialist in projecten met hout voor nieuwbouw- en renovatieprojecten, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit sleutelwoorden zijn. Onze specialiteiten zijn maatwerk houten bergingen en geveltimmerwerk. Daarnaast produceren wij ook diverse andere houten constructies zoals erfafscheidingen, pergola’s, carports en vlonders.

Foreco Houtconstructies is voor u een veelzijdige en flexibele partner. Uw wens staat bovenaan en wij denken graag met u mee. Onze efficiënte productie en logistiek garanderen daarbij zeer scherpe prijzen.
Met onze ervaring en vakmanschap laten wij u graag zien dat functionaliteit, vormgeving en duurzaamheid uitstekend samengaan.
Deze website geeft inzicht in de vele mooie projecten die we hebben mogen maken en laat zien welke mogelijkheden wij u kunnen bieden.
Wilt u meer weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Lees verder
Lees minder

Houten prefab bergingen

De specialiteit van Foreco Houtconstructies is het prefabriceren van houten bergingen. Bergingen in allerlei vormen en maten, waarbij altijd aan de wens van de klant wordt voldaan. Door de bergingen prefab te leveren staan wij voor een snelle montage op de bouwplaats, waarbij garantie van 15 jaar gegeven kan worden. 

Prefab houten garages

De houten prefab garages zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwwijken. Deze garages kunnen makkelijk tegen een huis geplaatst worden of los op de kavel. Zo wordt er eenvoudig extra ruimte gecreëerd waar een auto in geparkeerd kan worden.

Gevelmontage

Houten gevelbekleding kan zorgen voor een exclusieve en natuurlijke uitstraling. Foreco Houtconstructies helpt hierbij door mee te denken in materiaalkeuze en montageopties. Naast houten gevelbekleding leveren en monteren wij ook andere type materialen zoals plaatmateriaal. Wij bieden goed advies zodat de gewenste uitstraling wordt behaald, waarbij een hoge kwaliteit voorwaarde is. 

Werken bij Foreco Houtconstructies

Als Foreco Houtconstructies zijn we opzoek naar meerdere personen om de openstaande vacatures in te vullen. Kom jij bij ons werken?

Duurzaamheid, kwaliteit en garantie

Voor het borgen van diverse aspecten op het gebied van duurzaamheid, milieu en kwaliteit heeft Foreco Houtconstructies verschillende certificaten behaald. Daarnaast heeft Foreco Houtconstructies de mogelijkheid om middels de Stichting Garantieverlening Veredeld Hout (SGVH) projectgaranties te verlenen met harde voorwaarden ten bate van de eigenaar van het gegarandeerde project. Wij informeren u graag over de voorwaarden.

Timmeren aan de weg

Foreco Houtconstructies opereert vanuit Noordeloos, midden in het Groene Hart van Zuid-Holland. Onze bemanning telt vele jaren ervaring in de wereld van bouw en  prefab. Vakmanschap, kennis en kunde zijn de sleutelwoorden van de organisatie. Onze opdrachtgevers geven ons vertrouwen en onze vakmensen stellen er een eer in om dat waar te maken. ‘Timmeren aan de weg’ betekent voor ons team op alle mogelijke locaties in Nederland vakwerk af te leveren dat onze klanten verwachten.  

 

Het laatste nieuws van de Foreco Groep

Er zijn geen nieuwsberichten.

Bekijk onze projecten
Maassluis - 2018
Houten prefab garages
Project:
Het eiland wilgenrijk
Plaats:
Maassluis
Jaar:
2018
Type object:
Woning, Parkeergarage
Geveltypes:
Verticale gevel
De bergingen zijn gemaakt van WaxedWood color - Bunschoten - 2016
Prefab houten bergingen WaxedWood Color
Project:
Bergingen Bunschoten
Plaats:
Bunschoten
Jaar:
2016
Type object:
Woning
Toepassingen:
Berging
Compacte bergingen met een warme uitstraling - Beilen - 2017
Prefab houten bergingen WaxedWood Gold
Project:
Bergingen Beilen
Plaats:
Beilen
Jaar:
2017
Type object:
Woning
Toepassingen:
Berging
Houtsoorten:
Siberisch lariks