Gevelmontage Bartokstraat Tilburg
Gevelmontage Bartokstraat Tilburg
Gevelmontage Bartokstraat Tilburg
Gevelmontage Bartokstraat Tilburg
Gevelmontage Bartokstraat Tilburg

Gevelmontage met NobelWood FRX

Aan de Bartokstraat in Tilburg hebben we in opdracht van WonenBreburg twee flats mogen bekleden met NobelWood FRX fijn bezaagd. In totaal 1572m2 verdeeld over twee flats aan houten gevelbekleding mogen plaatsen. Hierbij zorgen wij zowel voor de achterconstructie als de houten gevel.

NobelWood FRX

NobelWood FRX is een uniek in de wereld met een combinatie van een weerbestendige, onderhoudsvrije , brandvertragende houtsoort met een duurzaamheidsklasse I. De kleurloze FRX-behandeling zorgt voor het behoud van de natuurlijke uitstraling en vertraagd de vergrijzing van het hout door weersomstandigheden en UV-stralen.

Een innovatieve polymeertechnologie zorgt ervoor dat de brandvertragende stoffen niet uit het hout kunnen spoelen. Voor geveltoepassingen is een Euroklasse B certificaat behaald, de best mogelijke klassering voor houtproducten. Hiermee ontstaan nieuwe mogelijkheden voor toepassingen met hout omdat de FRX-behandeling normaliter niet mogelijk is op houtsoorten met een hoge dichtheid.

Specificaties
Project:
Gevelmontage Bartokstraat Tilburg
Plaats:
Tilburg
Jaar:
2018
Type object:
Appartementen
Toepassingen:
Gevel
Houtsoorten:
NobelWood
Geveltypes:
Verticale gevel, Dichte gevel
Specialisten prefab houtbouw

Onze prefab houtbouw specialisten staan voor u klaar om u te helpen met uw vraagstuk. Wij kunnen u helpen met houten bergingen, prefab garages, erfafscheidingen, vlonders en terrassen, pergola's en carports en gevelmontage.

Heeft u een andere vraag stel deze gerust, wij denken graag mee.

Aannemer van het project
Bam Wonen bv

BAM Wonen staat voor topkwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen. Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenamer wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ons drijft. Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we premium kwaliteit. En daarvan profiteert iedereen. Vandaag én morgen. Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

Opdrachtgever van het project
WonenBreburg Tilburg

WonenBreburg richt zich als sociale woningcorporatie in Breda en Tilburg op het huisvesten van mensen met beperkte kansen op de particuliere woningmarkt. Samen met bewoners en andere belanghebbenden, dragen wij bij aan leefbare wijken. Wij hebben een sterke band met onze huurdersvertegenwoordiging (SHW). Zij denken op alle thema’s met ons mee en adviseren ons bij beleidsbeslissingen.

Architect van het project
Bureau TJIN


Bureau TJIN is een allround architectenbureau met ruime ontwerpervaring in woningbouw, bedrijfshuisvesting, renovatie-transformatie en gebouwen voor onderwijs. Maar ook kleinere projecten zoals particuliere woningen en verbouwingen worden met overgave ontworpen en gerealiseerd.