Totaaloplossingen

Oplossing in houtbouw

Foreco Houtconstructies kan uw project als totaal mooi afronden. Naast het monteren van gevelbekleding en het plaatsen van bergingen maken we het plaatje compleet door het aanbieden van erfafscheidingen, pergola's, carports, vlonders en terrassen. 

Navigatie

Erfafscheidingen

Erfafscheidingen en privacyschermen behoren ook tot het standaard pakket van Foreco Houtconstructies. Wij hebben ervaring met velerlei soorten en materialen en weten dus wat belangrijk is bij het plaatsen van de erfscheidingen. 

Pergola's & carports

Pergola's en carports zijn echte oogtrekkers binnen een bouwproject. Ze dienen daarom ook in harmonie te zijn met het gehele project. Het voorbereiden en bouwen van een pergola of carport vraagt echte kennis en vakmanschap, waarbij Foreco Houtconstructies u van dienst kan zijn.

Vlonders & terrassen

Een vlonder of terras bepaalt voor een belangrijk gedeelte de uitstraling van een ruimte. Het deskundig aanbrengen is daarom van groot belang. Foreco Houtconstructies beheerst dit tot in de finesses. Balkons, loopbruggen, dakterrassen en tuinvlonders zijn producten die wij kunnen leveren en monteren. Wij beschikken over de kennis en vakmensen om dit allemaal op een vakkundige manier uit te voeren.

Prefab garages

Als Foreco Houtconstructies staan wij voor een snelle montage op de werkplaats. Door onze houten garages te prefabriceren in onze werkplaats kan dit ook waargemaakt worden. Door een korte montagetijd heeft de aannemer zo min mogelijk hinder tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden.