Stage timmerman

Stage timmerman

Het bedrijf

Foreco Houtconstructies is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit een 45-tal leuke collega’s. Het bedrijf bestaat uit een timmerfabriek in Noordeloos en meerdere ploegen ervaren timmerlieden die diverse werkzaamheden uitvoeren op de bouw. De specialiteiten zijn maatwerk, houten bergingen en geveltimmerwerk. Daarnaast produceert Foreco Houtconstructies diverse andere houten constructies zoals garages, erfafscheidingen, pergola’s, carports en vlonders.

In Dalfsen heeft Foreco nog een tweede vestiging; het handelsbedrijf een Woodshop en een speeltoestellen bedrijf; IJreka. Vanuit het handelsbedrijf wordt naast de handel in hout voor het bekleden van gevels en toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Toegevoegde waarde geleverd in de vorm; schaven, impregneren en drogen van de houten onderdelen.

Waar je komt te werken

Een 10-tal meewerkende voormannen met bijbehorende collega timmermannen vormen het vaste uitvoerend team waarin je je praktijkervaring zal opdoen. Gecertificeerde leermeesters begeleiden je stage en helpen mee met de gegeven opdrachten vanuit school. Je krijgt de beschikking over de nieuwste Makita en/of de Walt machines.

Wat je gaat doen

Naargelang de duur van je stage, inzet, en het opdoen van kennis en kunde loop je stage op verschillende projecten (gevels, bergingen, erfafscheidingen, garages, carports, vlonders, pergola’s) om een zo breed mogelijke ervaring op te doen.

Deze stage iets voor jou?

Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.
Mail p.verwegen@foreco.nl of bel 0529-72 88 88