Stage werkvoorbereider

Stage werkvoorbereider

Het bedrijf

Foreco Houtconstructies is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit een 45-tal leuke collega’s. Het bedrijf bestaat uit een timmerfabriek in Noordeloos en meerdere ploegen ervaren timmerlieden die diverse werkzaamheden uitvoeren op de bouw. De specialiteiten zijn maatwerk, houten bergingen en geveltimmerwerk. Daarnaast produceert Foreco Houtconstructies diverse andere houten constructies zoals garages, erfafscheidingen, pergola’s, carports en vlonders.

In Dalfsen heeft Foreco nog een tweede vestiging; het handelsbedrijf een Woodshop en een speeltoestellen bedrijf; IJreka. Vanuit het handelsbedrijf wordt naast de handel in hout voor het bekleden van gevels en toepassingen in de grond-, weg- en waterbouw. Toegevoegde waarde geleverd in de vorm; schaven, impregneren en drogen van de houten onderdelen.

Waar je komt te werken

Je loopt stage op een afdeling met ca. 4 collega’s. Op de afdeling heb je uiteraard je eigen werkplek met lekker muziek, gezellig potje tafeltennis of darts in de pauze, vrijdag frietdag en met enige regelmaat leuke bedrijfsuitjes; zoals karten.

Wat je gaat doen

Je werkt in zeer grote mate van vrijheid aan je stageopdracht of het opdoen van de juiste werkervaring (uitwerken, bestellen en productie gereedmaken van opdrachten) e.v.t. in de vorm van een opdracht vanuit Foreco. De mogelijke opdrachten: verdere digitalisering van gegevens en gegevens verwerken – analyseren ter stimulans voor verdere standaardisatie.

Deze stage iets voor jou?

Neem contact met ons op, dan plannen we een kennismakingsgesprek.
Mail p.verwegen@foreco.nl of bel 0529-72 88 88