Foreco Houtconstructies

Verhalen van Collega's

We zeggen bij Foreco vaak dat we mooie functies en een prettige werkplek aanbieden. Dat kunnen we natuurlijk het beste onderbouwen door onze collega's aan het woord te laten. Hieronder vind je enkele verhalen van collega's over het werken bij Foreco Houtconstructies in Noordeloos.

Enthousiast geworden door een van deze verhalen? Bekijk al onze vacatures.

Navigatie

Uitvoerder Arjan

Als 15-jarige jongen kwam hij binnen. Nu - 23 jaar later - maakt Arjan nog steeds deel uit van Foreco Houtconstructies. ‘Onderdeel van het meubilair’, zoals hij zelf zegt. Wat begon als een bijbaan vanuit school is uitgelopen tot een fulltime job als Uitvoerder. Maak kennis met deze zeer gewaardeerde collega.

Timmerman Joeri

Van funderingen tot schuttingen en gevels; Joeri maakt het bij Foreco Houtconstructies. Letterlijk en figuurlijk. Want inmiddels is hij alweer zes jaar van de partij. In dit interview vertelt Joeri over zijn buiten(gewone) functie als Timmerman Gevels.

Tim en Dingo

Tim en Dingo zijn werkzaam bij Foreco Houtconstructies in Noordeloos. Dingo als Hoofd Productie en zijn zoon Tim als Werkvoorbereider. We gingen met de twee in gesprek om te achterhalen waar de passie voor deze branche en hun beroepen vandaan komt én waarom zij voor Foreco kiezen.

Stefan - Voorman werkplaats

Maak kennis met onze ‘Chef Werkplaats’, Stefan. Als je Stefan als klein kind vroeg wat hij wilde worden, was het antwoord vrachtwagenchauffeur. Maar gelukkig - voor ons - is dat ‘m niet helemaal geworden. Wij zien hem liever bij Foreco, als Voorman, Timmerman, ‘Coördinator’, Heftruckchauffeur, maar bovenal als zeer gewaardeerde collega.

Tekenaar Max

Anderhalf jaar geleden vanuit de schoolbanken begonnen als stagiair tekenaar bij Foreco, inmiddels is hij alweer een tijdje in dienst. Zijn passie voor hout en timmeren heeft hij al sinds jongs af aan, en is door de jaren heen alleen maar gegroeid. In dit interview vertelt Max over zijn functie en zijn ervaringen met het werken bij Foreco.

Contact en open solicitatie

Mocht je nog een vraag hebben over een vacature? Neem dan gerust contact met ons op. Voor telefonisch contact kan je bellen naar  +31 183 - 58 25 56Mocht je liever contact opnemen via mail kan je naar vacature@foreco.nl je vraag sturen. Voor meer contact informatie kan je terecht op de contact pagina van onze site. Je kan ook klikken op de onderstaande knop. 

Heb je geen vraag maar kan je niet de vacature vinden die je zocht en ben je er wel van overtuigd dat jij een aanwinst bent voor ons team? In dat geval kan je een mail sturen naar vacature@foreco.nl met een open sollicitatie. Voorzie deze dan van cv en onderbouwde motivatiebrief.