Op zoek naar een natuurlijke uitstraling voor uw gevel?

Ontdek de mogelijkheden van houten gevelbekleding. Laat u inspireren door onze monstermap, zorgvuldig samengesteld door onze gevelexperts. 

Deze monstermap is gevuld met diverse houtsoorten voorzien van onze verduurzamingen zoals WaxedWood, NobelWood en SafeWood. Iedere verduurzaming met zijn eigen unieke uitstraling en eigenschappen. Laat u inspireren door de diverse opties en ontdek hoe houten gevelbekleding niet alleen uw huis een unieke uitstraling kan geven, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 

Ontdek onze monstermap

Laat u verrassen door de verschillende texturen, kleuren en afwerkingen die beschikbaar zijn, allemaal met oog voor duurzaamheid en kwaliteit. Onze gevelexpert neemt met u de monstermap door en adviseert u over de mogelijkheden die wij bieden met houten gevelbekleding.

Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden, of u nu op zoek bent naar strakke en noestvrije gevelbekleding van NobelWood of een robuuste uitstraling zoekt van grenen WaxedWood wij hebben de oplossing die aan uw wensen voldoet.

Laat je adviseren door onze gevelexperts

Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste gevelbekleding een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze gevelexperts klaar om u te begeleiden en te adviseren over de verschillende opties van houten gevelbekleding.

Boek vandaag nog een afspraak en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van houten gevelbekleding. Samen kunnen we uw visie omzetten in werkelijkheid en uw huis voorzien de houten gevelbekleding die het beste bij uw wensen past.

Telefonische afspraak inplannen

Wilt u liever telefonisch een afspraak in plannen? Dat kan uiteraard ook. Plan een telefonische afspraak in en wij zullen u op het afgesproken tijdstip bellen voor geveladvies op maat.