Inspiratie

Houten schuurwoningen

Schuurwoningen komen we steeds vaker tegen in Nederland in veel verschillende ontwerpen en kleuren. Van een zwarte schuurwoning tot een schuurwoning waar het hout verkleurd door weersomstandigheden en UV-stralen in de zon waarbij het een prachtige kleurtransformatie doormaakt. Bij Foreco Dalfsen hebben wij door de jaren heen meerdere houten schuurwoningen bekleed met producten uit onze premium gevellijn. Met onze merken NobelWood en WaxedWood zijn meerdere projecten door heel Nederland hebben bekleed.

Schuurwoning Eelderwolde

In Eelderwolde, Drenthe staat deze schuurwoning die bekleed is met WaxedWood Siberisch lariks. Het eenvoudig maar mooi ontwerp wat veel woonruimte creëert voor de bewoners. Door het toepassen van WaxedWood Siberisch lariks heeft het hout over de jaren heen een mooie kleurtransformatie. Het begint met een groenbruine kleur, waarna deze verkleurt tot een bronze tint. Het unieke aan Siberisch lariks is dat het hout van zichzelf al een veel verschillende kleuren heeft en dit geeft een speels effect.

Schuurwoning Eelderwolde
Project: Schuurwoning Eelderwolde | Product: WaxedWood | Houtsoort: Siberisch lariks

Schuurwoningen Nederhorst den Berg

In Nederhorst den Berg, Noord-Holland staan deze twee eigentijdse schuurwoningen. Beide zijn bekleed met WaxedWood Color maar de houtsoort die is toegepast voor de afwerking van de gevel zijn grenen en vuren. Voor deze schuurhuizen is gekozen voor een zwarte afwerking maar het color-palet van WaxedWood biedt meer dan 80 kleuren dus elke kleur is mogelijk.

Schuurwoningen Nederhorst den Berg
Project: Schuurwoningen Nederhorst den Berg | Product: WaxedWood Color | Houtsoort: Grenen & vuren

Bosvilla Haagwijk

In Voorschoten, Zuid-Holland staat de prachtige bosvilla bekleed met NobelWood. Het ontwerp is gebaseerd op een schuurhuis. NobelWood is een uniek product van Foreco die uitstekend geschikt is voor het bekleden van huizen. In het ontwerp zijn voornamelijk strakke lijnen gebruikt maar door het gebruik van een houten gevel heeft het een natuurlijke uitstraling.

Bosvilla Haagwijk
Project: Bosvilla Haagwijk Voorschoten | Product: NobelWood | Houtsoort: NobelWood

Wij denken geheel vrijblijvend mee in het ontwerp van u schuurwoning. U kunt contact opnemen met Foreco afdeling bouw via:

Tel: 0529-728801
E-mail: bouw@foreco.nl