IJreka

IJreka Speelomgevingen

“Ontdekken, ontmoeten samenspelen en beleven. De kernwoorden voor het creëren van het juiste speelontwerp”

Navigatie

Inspiratie

"Houd altijd je ogen open. Blijf kijken, want wat je ziet kan je inspireren."

Ons werkproces begint bij uw inspiratie. U bent ons tegengekomen, dit zou kunnen komen door eerder gerealiseerde projecten of door reviews van onze huidige klanten.

Wij zijn trots op ons werk en dit delen wij graag met u. Heeft u nog helemaal geen idee wat wij doen en waar wij voor staan? Geen probleem! Neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten, dit geeft u gegarandeerd een beter beeld.

Co-creatie

"Ik ben geïnspireerd! Wat nu...?"

Nadat u geïnspireerd bent geraakt, zal u hoogst waarschijnlijk contact met ons opnemen. U vertelt mondeling of schriftelijk uw wensen. Wij proberen zo goed mogelijk in uw ogen te kijken om zo samen met u, er het beste van te maken.

Wanneer de wens als acceptabel wordt ervaart, begint het ontwerp/tekenwerk. De locatie waar het project plaats moet vinden wordt ingemeten. De lengte, breedte en hoogte van de plaats worden hier vastgesteld. Ook worden de posities van de constructies in de metingen meegenomen. De gegevens van de inmeting worden gebruikt bij een taxatie en voor het maken van de plattegrond.

Het ontwerp

Het begin!

Uw wensen, samen met de omgevingsfactoren van de situatie, mogelijkheden en beperkingen van het perceel en de richtlijnen uit het bestemmingsplan worden omgezet naar schetsen. Nadat we in overleg met u het schetsontwerp goedgekeuren, gaan we in samenspraak met de aannemer het ontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp. Bij het voorontwerp was het de vraag ''wat gaan we maken'', waarbij het nu de vraag de vraag is ''hoe gaan we het maken''.

Bij het definitief ontwerp worden de tekeningen duidelijker en gedetailleerder dan in het voorontwerp. We mogen ook wel zeggen dat het definitief ontwerp een uitbouw en een detaillering is van het voorontwerp. 

Productie

Laten we nu echt beginnen!

Na het definitieve ontwerp worden de gewenste constructies geproduceerd. U heeft de gewenste constructies doorgegeven en deze worden door onze technisch handige medewerkers geproduceerd. Al deze geproduceerde constructies maken deel uit van de gehele realisatie. 

Realisatie

Alleen nog plaatsen!

Nadat de constructies zijn geproduceerd is het nu de tijd om deze constructies samen te voegen tot een geheel. Uw wens in overleg met ons wordt in deze fase uitgevoerd. Onze buitendienstmedewerkers zorgen ervoor dat deze fase goed wordt afgerond.

Opening

Het moment voor een feestje!

Aangekomen bij de laatste en misschien wel de mooiste fase. In deze fase wordt het project gepresenteerd en dit betekent dat het project is GESLAAGD! Na deze fase staan wij altijd open voor complimenten of eventuele klachten. Als u problemen heeft kan dit nog steeds opgelost worden. Heeft u na dit project nog nieuwe of verdere wensen dan staan wij hier natuurlijk open voor.