IJreka

IJreka Speelomgevingen

Bekijk hieronder de verhaallijn van IJreka!

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe er vanaf begin tot eind een project wordt opgesteld.

Navigatie

Inspiratie

Het begint bij de inspiratie!

De klant, misschien wel u, bent ons tegengekomen. De klant zou ons tegen kunnen komen door eerder gerealiseerde projecten of door reviews van onze bestaande klanten. De klant bekijkt onze 'diverse' projecten en raakt als gevolg, geïnspireerd. Met divers bedoelen wij zowel laag als hoogdrempelige projecten.

Wij zijn trots op ons werk en dit delen wij graag met u. Heeft u geen idee wat wij doen en waar wij voor staan? Geen probleem! Neem een kijkje op onze social media kanalen als Facebook, Pinterest en Twitter.

Wensen klant

De klant staat centraal!

Nadat de klant geïnspireerd is geraakt, neemt hij/zij contact met ons op. De klant vertelt mondeling of schriftelijk zijn/haar wensen. Wij proberen zo goed mogelijk in de ogen van de klant te kijken om zo samen met hen er het beste van te maken. Wanneer de wens als acceptabel wordt ervaart, komen we in de volgende fase, "De locatie".

Inmeten

Maar waar?

In deze fase van het proces, wordt de locatie waar het project plaats moet vinden ingemeten. De lengte, breedte en hoogte van de plaats worden hier vastgesteld. Ook worden de posities van de constructies in de metingen meegenomen. De gegevens van de inmeting worden gebruikt bij een taxatie en voor het maken van de plattegrond.

Schetsontwerp

Het begin!

De wensen van de klant/opdrachtgever, samen met de omgevingsfactoren van de situatie, mogelijkheden en beperkingen van het perceel en de richtlijnen uit het bestemmingsplan worden omgezet naar schetsen. Nadat de klant het schetsontwerp heeft goedgekeurd, gaat IJreka in samenspraak met de aannemer het ontwerp uitwerken tot de volgende fase, "Definitief ontwerp".

Definitief ontwerp

Het staat op papier!

Bij het definitief ontwerp heeft de klant/opdrachtgever het voorontwerp goedgekeurd. Bij het voorontwerp was het de vraag ''wat gaan we maken'', waarbij het nu de vraag de vraag is ''hoe gaan we het maken''. Bij het definitief ontwerp worden de tekeningen duidelijker en gedetailleerder dan in het voorontwerp. We mogen ook wel zeggen dat het definitief ontwerp een uitbouw en een detaillering is van het voorontwerp. 

Productie

Laten we nu echt beginnen!

Na het definitieve ontwerp worden de gewenste constructies geproduceerd. De klant heeft de gewenste constructies doorgegeven en deze worden door onze technisch handige medewerkers geproduceerd. Al deze geproduceerde constructies maken deel uit van de gehele realisatie. 

Uitvoering

Alleen nog plaatsen!

Nadat de constructies zijn geproduceerd is het nu de tijd om deze constructies samen te voegen tot een geheel. De wens van de klant/opdrachtgever wordt in deze fase uitgevoerd. Onze buitendienstmedewerkers zorgen ervoor dat deze fase goed wordt afgerond.

Opening

Het moment voor een feestje!

Aangekomen bij de laatste en misschien wel de mooiste fase. In deze fase wordt het project gepresenteerd en dit betekent dat het project is GESLAAGD! Na deze fase behouden we contact met de klant om te kijken of de klant tevreden is, en op- of aanmerkingen heeft. Problemen die de klant heeft kunnen op deze manier nog steeds opgelost worden. Wij proberen altijd een zo goed mogelijk contact met de klant te behouden.