IJreka

IJreka Speeltoestellen

De speeltoestellen leverancier uit Dalfsen. Specialist in maatwerk en producent van een hoogwaardig assortiment standaard speeltoestellen met hout als toonaangevend materiaal. Ontworpen en geproduceerd op eigen terrein in Dalfsen. 

Navigatie

Inspiratie

"Houd altijd je ogen open. Blijf kijken, want wat je ziet kan je inspireren."

Ons werkproces begint bij uw inspiratie.

Inspiratie nodig? Wij zijn trots op ons werk en dit delen wij graag met u. Heeft u nog helemaal geen idee wat wij doen en waar wij voor staan? Geen probleem! Neem een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten, dit geeft u gegarandeerd een beter beeld.

Co-creatie

"Ik weet wat ik wil! Wat nu...?"

Nadat u geïnspireerd bent geraakt kunt u contact met ons opnemen. U vertelt mondeling of schriftelijk uw wensen en wij proberen deze zo goed als mogelijk te verwerken.

Wanneer de wensen als acceptabel worden ervaren begint het ontwerp en tekenwerk. De locatie wordt ingemeten en in model gezet. De gegevens van de meting worden gebruikt voor het ontwerp, maar ook voor het opstellen van een vrijblijvende offerte.

Het ontwerp

We gaan ervoor!

Uw wensen, samen met de omgevingsfactoren, mogelijkheden en uitdagingen van het perceel en de richtlijnen uit het bestemmingsplan zijn omgezet naar schetsen. Nadat we het samen eens zijn geworden over het schetsontwerp, gaan we in samenspraak met alle betrokken partijen het ontwerp uitwerken tot een definitief ontwerp. Bij het schetsontwerp was het de vraag ''wat gaan we maken'', nu is de vraag de vraag is ''hoe gaan we het maken''.

Bij het definitief ontwerp worden de tekeningen duidelijker en gedetailleerder dan in het voorontwerp. We mogen ook wel zeggen dat het definitief ontwerp een uitbouw en een detaillering is van de schetsen.

Productie

Van digitaal naar realiteit!

Nadat alle ontwerpen en tekeningen af zijn, en deze door u zijn goedgekeurd, gaan de speeltoestellen in productie. Alle onze speeltoestellen worden in eigen beheer of met lokale partners op ons eigen terrein in Dalfsen geproduceerd. Productie aan huis dus! Hierdoor zijn de lijntjes tussen de ontwerpafdeling en productiehal erg kort, om er voor te zorgen dat het realiseren van de speelplaats zo soepel mogelijk gaat.

Realisatie

Alleen de plaatsing op locatie nog!

Nadat de speeltoestellen en speelaanleidingen zijn geproduceerd is het tijd om dit op de locatie samen te voegen tot één geheel. Hier wordt uw idee volledig gerealiseerd. Onze eigen plaatsingsploeg zorgt ervoor dat deze fase zorgvuldig en goed wordt afgerond.

Opening

Tijd voor een feestje!

Aangekomen bij de laatste en misschien wel de mooiste fase. De opening! De toestellen zijn gekeurd en gecertificeerd. De speeltoestellen kunnen dus gepresenteerd en opengesteld worden. Na deze fase staan wij altijd open voor complimenten of eventuele verdere wensen.

Ondertussen hebben wij deze fase al enorm vaak mogen meemaken en kijken we terug op veel mooie projecten. Benieuwd?