IJreka

Calisthenics parken

Calisthenics toestellen

Gemaakt van sterke, kwalitatieve en duurzame materialen. Onze Calisthenics parken zijn geschikt zijn voor intensief gebruik en uitstekend toe te passen in de openbare ruimte. Ook een Calisthenics park kopen voor uw gemeente of sportvereniging? Bekijk hieronder onze mogelijkheden.

Uitgebreid assortiment Calisthenics toestellen

Met ’s werelds meest uitgebreide assortiment aan Calisthenics toestellen biedt BarManiaPro uitdagende sportparken voor jong en oud. Van beginner tot gevorderde atleet.

In verschillende kleuren

Dankzij onze partner zijn alle Calisthenics toestellen verkrijgbaar in elke kleurencombinatie. De Calisthenics onderdelen worden op basis van uw wensen geverfd en samengesteld.

Een Calisthenics park kopen

Om er voor te zorgen dat het Calisthenicspark aansluit bij de wensen van de eindgebruiker kunt u een eigen ontwerp insturen. Wij stellen geheel vrijblijvend een offerte voor het leveren en plaatsen van het park en de ondergronden.

Liever een ontwerp laten uitwerken door onze designers? Dat kan! Neem contact met ons op en samen verzorgen wij dan een 3D model van uw park dat volledig aansluit bij uw wensen.

Wat is een Calisthenics park?

Een Calisthenics park is niet alleen een prachtige speel- en sportplek, maar ook een plek waar dromen ontstaan om je (sport)talenten te ontdekken. Het is voor kinderen een eerste contact moment waar zij allerlei bewegingsvormen aanleren. Onbewust leren ze spelenderwijs wat ze kunnen en ontwikkelen ze allerlei vaardigheden en sportdisciplines aan. Door de gevarieerde Calisthenics toestellen leren ze kinderen sportieve basisvaardigheden, ongeacht welke sport ze gaan beoefenen later. Hier veranderen hangjongeren naar echte "hang"jongeren en worden sporters atleten.

Meer calisthenics parken
Calisthenics - Openbare ruimte - Park - Leiden - 2019

Op zaterdag 12 oktober werd in het Huigpark het Calisthenics park in Leiden geopend. Dit is niet alleen het eerste Calisthenics park in Leiden, maar het is ook nog eens een door de bond gecertificeerd park!

Bekijk hier het hele project.

Project:
Calisthenics park in Leiden
Plaats:
Leiden
Jaar:
2019
Type object:
Sportvereniging, Parken, Openbare ruimte
Calisthenics - Openbare ruimte - Vlaardingen - 2017

Na lang wachten is het dan eindelijk zo ver, de opening van het nieuwe calithenics park in Vlaardingen.

Bekijk hier her project!

Project:
Calisthenics park Vlaardingen
Plaats:
Vlaardingen
Jaar:
2017
Type object:
Openbare ruimte, Parken, Sportvereniging
Calisthenics - Sportvereniging - Amsterdam - 2016

In het voorjaar van 2016 heeft IJreka 4 cirkels mogen inrichten met Calisthenics toestellen. Dit parcours is te zien bij het voorplein van de Mirandabad.

Project:
Calisthenics bij de Mirandabad
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2016
Type object:
Openbare ruimte, Sportvereniging
Calisthenics - Openbare ruimte - Amsterdam - 2015

Je hele lichaamsgewicht dragen met je armen of een lantarenpaal gebruiken als trainingshulp. Het kan allemaal bij calisthenics.

Bekijk hier het project.

Project:
Calisthenics park Amsterdam
Plaats:
Amsterdam
Jaar:
2015
Type object:
Openbare ruimte, Parken, Sportvereniging