IJreka

Rolstoelschommel

Toegankelijke rolstoelschommel

Onze rolstoelschommel is zelfstandig door mindervaliden te gebruiken. Met behulp van de rijplaat kunnen gebruikers zelf in de gondel rijden. Daarna kunnen ze de rijplaat ophalen en de veiligheidsbeugel sluiten om te beginnen met schommelen. Met behulp van de twee touwen kan de gebruiker schommelen zonder hulp. Na gebruik kan de veiligheidsbeugel omhoog en kan de gebruiker zelfstandig met zijn of haar rolstoel uit de schommel rijden.

Specificaties rolstoelschommel

Onze rolstoelschommel wordt standaard geleverd met een certificaat volgens de laatste norm: NEN-EN 1176-1:2017. De schommel is 1.89 meter breed, 2.87 meter lang en 2.66 meter hoog. Let op: Voor de rolstoelschommel heb je een obstakelvrije ruimte van 2.55 bij 7.00 meter nodig.

Het frame is gemaakt van gegalvaniseerd staal en kan gespoten worden ik verschillende kleuren naar keuze.

Rolstoelschommel prijs

Een rolstoelschommel kopen? De prijs van de rolstoelschommel vind je in het productblok hieronder. Voor een prijs inclusief plaatsing kun je altijd vrijblijvend contact opnemen en een offerte aanvragen.

Logboek en certificaat zijn standaard in de prijs inbegrepen.

Meer informatie over de rolstoelschommel?

Heb je vragen over de rolstoelschommel? Bij IJreka speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!