IJreka

Indoor speeltuinen

Indoor speeltoestellen

Wij leveren niet alleen speeltoestellen voor de buitenruimte, maar ook complete indoor speeltuinen. Deze projecten realiseren wij vooral op scholen, bij recreatieparken, maar bijvoorbeeld ook in een winkelcentrum!

In elke ruimte zien wij plek om vrij te spelen!

Slecht weer? Binnenspeeltuin!

In Nederland is het weer niet altijd perfect om buiten te spelen. Een bezoekje aan een buitenspeeltuin is hierdoor niet altijd de leukste keuze. Steeds meer ouders kiezen er daarom voor om een binnenspeeltuin te bezoeken. Een binnenspeeltuin biedt uw gasten de mogelijkheid om ook met slecht weer naar een speeltuin te gaan. Een mooie binnenspeeltuin kan uw omzet enorm verhogen.

Voordelen voor zowel kind als volwassenen

De meeste kinderen vinden een bezoek aan een indoor speelhal heerlijk. De kinderen kunnen zelfstandig op avontuur en lekker in de speelhal ravotten. Terwijl de volwassenen op een rustige, vaak comfortabele, plek kunnen zitten. Het ontmoeten van nieuwe kinderen komt vaak voor in een indoor speelhal. Het kind leert om nieuwe vriendjes te maken en vervolgens netjes met elkaar te spelen. Goed voor de sociale vaardigheden.

Grote variëteit aan speeltoestellen

Wat een indoor speeltuin zo leuk maakt is de grote variëteit aan speeltoestellen. Toestellen die je niet zo snel ziet in buitenspeelplaatsen zie je wel in een indoorspeeltuin. Een voorbeeld is de indoor speeljungle bij De Leistert. De enorme speeltoestellen die je wel in een indoor speeltuin ziet geven de kinderen een extra boost om te spelen. Hierdoor kunnen kinderen al hun energie kwijt. Na een ochtendje of middagje klimmen, klauteren, springen en glijden zijn ze gegarandeerd voldaan en moe.

Grenzen verleggen

Een binnenspeelplaats prikkelt het kind op verschillende manieren. Om bijvoorbeeld de glijbaan af te gaan in een binnenspeeltuin zal het kind eerst moeten klimmen. Op die manier wordt de ontwikkeling van de grove motoriek van het kind op een hele leuke en creatieve manier geprikkeld. Ook leren kinderen hierdoor hun eigen kunnen en risico's in te schatten.

Virtuele tour

Benieuwd naar een van onze projecten, maar geen tijd om ergens langs te gaan? Geen probleem! Via Google streetview kun je hieronder zelf door door een van onze projecten lopen!