IJreka

Kunststof speeltoestellen

Naast houten speeltoestellen hebben wij ook speeltoestellen van robuust kunststof. Deze speeltoestellen leveren wij in samenwerking met verschillende partners om zo een divers en kwalitatief hoogstaand aanbod te kunnen bieden voor allerlei speelgelegenheden. In het assortiment hebben wij verschillende speeltoestellen van kunststof.

Welke kunststof speeltoestellen zijn er?

Bij de zoektocht naar kunststof speeltoestellen voor in een speeltuin, zijn er diverse opties waar uit gekozen kan worden. Samen met onze Deense partner Ledon bieden wij hoogwaardige speeltoestellen aan. Standaard met certificaat en gemakkelijk zelf te plaatsen.

Bij een echte speeltuin mogen schommels natuurlijk niet ontbreken. En wat denk je van een prachtige klimtoren of een kunststof piratenschip waar elk kind zich in kan uitleven? Er zijn heel veel opties.

Deel gerust je wensen en eisen met ons, wij denken graag met je mee en vertellen je precies wat de opties zijn voor een kunststof speeltuin die past bij het schoolplein of in de buurt.

Innovatie

Samen met Ledon zijn we constant op zoek naar nieuwe oplossingen om de kunststof speeltoestellen nog aantrekkelijker te maken. Buiten spelen is niet alleen erg gezond voor een kind, kinderen vinden het ook nog eens leuk met de juiste speeltoestellen.

Daarom wordt doorlopend ingezet op innovatie en vernieuwing, waardoor we regelmatig nieuwe speeltoestellen kunnen aanbieden van kunststof. Deze ontwikkelingen worden gedaan in samenwerking met pedagogische experts om zo het beste uit een kind naar boven te halen.

Onze missie

Het bedenken en creëren van een unieke speelomgeving waar kinderen kunnen ontdekken, (samen)spelen, beleven en ontmoeten is iets waar wij heel veel waarde aan hechten. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een oplossing waar niet alleen jij als opdrachtgever blij mee bent, maar waar kinderen heel veel plezier mee beleven!

Welk kunststof wordt gebruikt?

De kunststof platen zijn gemaakt van polyethyleen, speciaal voor Ledon ontwikkeld om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen. Het materiaal is onderhoudsvrij en extreem slijtvast. Ook hebben de platen een zwarte kern van gerecycled plastic.

De borden zijn niet giftig en voldoen aan de Europese EN 71-norm. Zowel de materialen als de kleuren van de platen zijn UV-gestabiliseerd, waardoor we vijf jaar garantie kunnen geven tegen sterke verkleuring.

Kunststof speeltoestellen: laat u inspireren

Wilt u een speelplaats, schoolplein of een dorpshuis voorzien van kunststof speeltoestellen waar kinderen vrijuit en veilig kunnen spelen? Wij nodigen u graag uit om een langs te komen in ons prachtige pand in Dalfsen. Onder het genot van een kop koffie of thee geven wij een uitgebreide rondleiding over het terrein, zodat u precies ziet wat de mogelijkheden zijn en welke oplossingen er perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.