IJreka Speeltoestellen

MiniPlay Speeltoestellen voor peuters

MiniPlay is een serie kunststof speeltoestellen van op spel gebaseerde, educatieve activiteiten. Deze speeltoestellen stimuleren een reeks grove- en fijne motorische vaardigheden, cross-coördinatie, taalkundige-, sociale- en emotionele ontwikkeling. Daarnaast wordt met de speeltoestellen ook logisch en abstract denken gestimuleerd. MiniPlay is speciaal ontworpen voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De valhoogte van alle speeltoestellen is maximaal 58cm. Dat betekend dat er geen speciale ondergrond hoeft te worden geplaatst. De kinderen kunnen dus ook niet van grote hoogtes vallen, wat de speeltoestellen ook erg veilig maakt voor de kinderen. 

MiniPlay speeltoestellen zijn ook een hulpmiddel voor professionals in de kinderopvang. De speeltoestellen helpen door de nieuwsgierigheid en onderzoekende natuur van kinderen te ondersteunen. Doordat de valhoogtes zo laag zijn kunnen de kinderen zelfstandig de speeltoestellen verkennen, daar leren ze veel van!

Alle speeltoestellen in MiniPlay serie zijn uitvoerig gekeurd en als veilig bestempeld naar aanleiding van de laatste speeltoestellen norm. (NEN-EN 1176) Na oplevering wordt voor elk speeltoestel een certificaat van goedkeuring verstuurd.

De Miniplay speelset wordt gemaakt van het kunststof Polyethyleen. Dit kunststof is sterk en veilig voor kinderen. Op alle vloerdelen is een kubusvormig anti-slip patroon aangebracht. De toonbankjes worden goed ondersteund om er veilig op te kunnen leunen of staan. Alle dragende palen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal met een poedercoat. Ook onder de vloerdelen is een stalen constructie te vinden.

Door gebruik te maken van polyethyleen hebben de MiniPlay speeltoestellen weinig tot geen onderhoud nodig. Daarnaast kunnen de speeltoestellen 100% gerecycled worden als ze aan het einde van hun levensduur zijn.

Alle MiniPlay toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie tot wel 20 jaar! De HDPE plaatdelen verkleuren bijna niet. Daarom geven wij ook 5 jaar garantie op aanzienlijke verkleuring!

Dankzij de meegeleverde handleiding zijn de MiniPlay speeltoestellen gemakkelijk zelf te plaatsen met 2 personen en basisgereedschap. Zolang de tekeningen en handleiding gehanteerd worden is het certificaat geldig. De plaatsing kunnen wij verzorgen. Voor een vrijblijvende prijsopgave voor plaatsing kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk alle MiniPlay speeltoestellen