IJreka

Piratenschip speeltoestel

Het leven op een piratenschip is ruig. Kijk eens om je heen, misschien kun je je weg vinden naar het stuurwiel. Dan kun je helpen de zeven zeeën te bevaren, op zoek naar de verborgen schat in de speeltuin! Verken het schip en de kajuit of klim naar het bovendek van het schip om aan de horizon te zoeken naar land of andere piratenschepen in de speeltuin!

Alleen de nieuwsgierige en beste zeemannen vinden de sleutel van de schatkist en de verborgen diamanten aan boord van het piratenschip. Als je de hut van de kapitein verkent, vind je de schatkaart en het kompas. Zo kan je met je matrozen op zoek naar het schateiland.

In de kombuis borrelen de pannen en potten, maar let op er wil een krab uit de pot ontsnappen! Pas op! Beneden in het binnenste van het piratenschip zitten de gevangenen opgesloten. Misschien wordt je zelf wel gevangen en moet je over de wiebelende plank lopen, waar de haaien op je wachten!

Aan boord van het piratenschip speeltoestel van Ledon vind je een levendig verhaal vol spel en verbeeldingskracht...

Welkom aan boord!

Aanzicht piratenschip in de speeltuin

Specificaties piratenschip speeltoestellen

Het piratenschip is modulair en kan naar verschillende wensen en eisen gebouwd worden. Zo kun je bijvoorbeeld  kiezen voor een mini piratenschip, een mega piratenschip of een losse voor- en achtersteven die verder uit elkaar gezet kunnen worden en rolstoel toegankelijk zijn. De piratenschip speeltuin kan ook aangevuld en uitgebreid worden met gethematiseerde piraten speeltoestellen. Van veerwip in de vorm van een haai, tot een heus schateiland!

De piratenschepen bestaan uit verschillende speelzones zodat kleine en grote piraten op het schip kunnen spelen.

Alle piratenschepen worden gemaakt van polyethyleen en gegalvaniseerd stalen palen met poedercoating. Zo gaat de speeltuin lang mee en kunnen de kinderen veilig spelen. De piratenschip speeltoestellen zijn ook standaard gecertificeerd en goedgekeurd. Ze zijn dus uitermate geschikt voor vakantieparken en recreatieparken, maar ook voor kinderopvang en schoolpleinen.

Mini piratenschip speeltoestelMega piratenschip speeltoestelVeerwip haai piraten themaSchateiland piraten thema speeltoestel

Waarom bestellen bij IJreka Speeltoestellen?

Al onze kunststof speeltoestellen worden geproduceerd van recyclebaar kunststof. De zwarte kern tussen de gekleurde platen is tevens gemaakt van gerecycled kunststof. Al het afval materiaal wordt gerecycled om opnieuw te gebruiken bij het maken van nieuwe speeltoestellen.

Alle toestellen worden standaard voorzien van certificaat volgens NEN-EN1176, een logboek en garantie op verkleuring tot wel 5 jaar!

Meer informatie over piratenschip speeltoestellen?

Heb je vragen over de piratenschip speeltoestellen? Bij IJreka Speeltoestellen geven we altijd een eerlijk en vrijblijvend advies. We helpen je graag verder met al je vragen en bieden onze hulp aan bij het uitzoeken van een professioneel speeltoestel. Neem contact op via telefoon en mail, of breng een bezoek aan ons kantoor en fabriekspand in Dalfsen. De koffie en thee staan voor je klaar!

Binnenkant piratenschip speeltoestel