IJreka

Natuurlijk spelen

Buiten spelen en duurzaamheid

Heerlijk buiten spelen, dat kan met de speeltoestellen van IJreka. Buiten spelen is gezond en daarom zetten we ons in om het buiten spelen leuker te maken. Duurzaamheid is daarbij iets waar we veel waarde aan hechten, wat perfect past bij natuurlijk spelen. Met onze toestellen willen wij bewijzen dat heerlijk buiten spelen hand in hand gaat met duurzaamheid.

Welke speeltoestellen zijn er?

Bij de zoektocht naar natuurlijke speeltoestellen voor in een speeltuin, zijn er diverse opties waar uit gekozen kan worden.

Bij een echte speeltuin mogen schommels natuurlijk niet ontbreken. En wat denkt u van een prachtige klimtoren waar elk kind zich in kan uitleven? Er zijn heel veel opties.

Deel gerust uw wensen en eisen met ons, wij denken graag met u mee en vertellen u precies wat de opties zijn voor een natuurlijke speeltuin die past bij het schoolplein of in de buurt.

Innovatie

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe oplossingen om het natuurlijk spelen nog aantrekkelijker te maken. Buiten spelen is niet alleen erg gezond voor een kind, kinderen vinden het ook nog eens leuk met de juiste speeltoestellen.

Ons team zet zit daarom altijd in voor innovaties waardoor we regelmatig nieuwe speeltoestellen kunnen aanbieden voor natuurlijk spelen.

Onze missie

Het bedenken en creëren van een unieke speelomgeving waar kinderen kunnen  ontdekken, (samen)spelen, beleven en ontmoeten is iets waar wij heel veel waarde aan hechten. Wij luisteren naar uw wensen en vertalen dit naar een oplossing waar niet alleen de opdrachtgever blij mee is, maar waar kinderen heel veel plezier mee beleven!

Wat is Robinia hout?

Robinia hout staat bij natuurlijk spelen centraal. Robinia is een enorm duurzaam alternatief voor bijvoorbeeld tropisch hardhout. Het bijzondere aan Robinia is dat het hout van nature al een hele speelse uitstraling heeft, omdat het geen rechte stam heeft. Robinia is één van de duurzaamste houtsoorten van Europa. Ons Robiniahout heeft duurzaamheidsklasse I/II, dit betekent dat het meer dan 25 jaar meegaat. Iets dat voor speeltoestellen van groot belang is. Het heeft een zeer hoge weerstand tegen aantasting van insecten en rot. Door de hoge duurzaamheid wordt Robinia hout niet alleen toegepast voor speeltoestellen maar ook voor de Grond, Weg en Waterbouw.

Natuurlijk spelen: laat u inspireren

Wilt u een speelplaats, schoolplein of een dorpshuis voorzien van leuke speeltoestellen waar kinderen natuurlijk kunnen spelen? Wij nodigen u graag uit om een langs te komen in ons prachtige pand in Dalfsen. Onder het genot van een kop koffie of thee geven wij een uitgebreide rondleiding over het terrein, zodat u precies ziet wat de mogelijkheden zijn en welke oplossingen er perfect aansluiten bij uw wensen en eisen.