IJreka

Natuurlijk spelen schoolplein

Je schoolplein natuurlijk inrichten, dat klinkt natuurlijk fantastisch maar hoe doe je dat? Veel voorkomende speeltoestellen voor een natuurlijk schoolplein zijn de waterspellen. Met een waterpomp, watergoten en zand- en watertafels kun je enorme natuurlijke speelplekken creëren om lekker te spelen met zand en water.

Ook is het belangrijk om half-verharding en waterdoorlatende ondergronden toe te passen. Zo kun je de regenafvoer ontkoppelen en zorg je voor genoeg capaciteit om regenwater af te voeren met het schoolplein.

Speeltuin waterlandkerkje Zandspel op schoolplein Zandbak brede school kwintijn Jenaplanschool oudleusden

Welke speeltoestellen zijn er?

Bij de zoektocht naar natuurlijke speeltoestellen voor op een schoolplein, zijn er diverse opties waar uit gekozen kan worden. Bij een echt natuurlijk schoolplein mag een waterspel natuurlijk niet ontbreken. En wat denk je van een prachtige taludglijbaan of een wilgentunnel waar elk kind zich in kan uitleven? Er zijn heel veel opties. Deel gerust uw wensen en eisen met ons, wij denken graag met u mee en vertellen u precies wat de opties zijn voor een natuurlijk schoolplein dat past bij de kinderen, de school en de buurt.

Online catalogus knop

Innovatie

Wij zijn constant op zoek naar nieuwe oplossingen om het natuurlijk spelen nog aantrekkelijker te maken. Buiten spelen is niet alleen erg gezond voor een kind, kinderen vinden het ook nog eens leuk met de juiste speeltoestellen. Ons team zet zit daarom altijd in voor innovaties waardoor we regelmatig nieuwe speeltoestellen kunnen aanbieden voor natuurlijk spelen schoolpleinen.

Onze missie

Het bedenken en creëren van een unieke speelomgeving waar kinderen kunnen ontdekken, (samen)spelen, beleven en ontmoeten is iets waar wij heel veel waarde aan hechten. Wij luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een oplossing waar niet alleen jij blij mee bent, maar waar kinderen heel veel plezier mee beleven.

Natuurlijk spelen op schoolpleinen: laat je inspireren

Wil je een schoolplein voorzien van leuke speeltoestellen waar kinderen natuurlijk kunnen spelen? Wij nodigen je graag uit om een langs te komen in ons prachtige pand in Dalfsen. Onder het genot van een kop koffie of thee geven wij een uitgebreide rondleiding over het terrein, zodat je precies ziet wat de mogelijkheden zijn en welke oplossingen er perfect aansluiten bij jouw wensen en eisen.

Ook kun je vrijblijvend rondbladeren in onze natuurlijk spelen brochure of inspiratie op doen bij onze schoolplein projecten.