Een terugblik op het succesvol eerste halfjaar van 2018!

Een terugblik op het succesvol eerste halfjaar van 2018!

06-06-2018

Een korte terugblik!

Het eerste half jaar is al bijna weer voorbij. IJreka heeft in de eerste maanden een aantal speciale projecten mogen realiseren. Wij stappen met nieuwe inzichten de zomer in. Voor de 2e helft van het jaar staan in onze planning ook alweer een aantal andere speciale speeltoestellen gepland. Voor wij daarover verder uitweiden, blikken wij eerst terug op een succesvol eerste halfjaar van 2018. Wat waren de hoogtepunten van IJreka?

Camping de Koeksebelt
IJreka heeft bij Camping de Koeksebelt een prachtig speelschip weten te realiseren. Samen met een aantal andere speeltoestellen die over en door het water heen gaan, heeft het een prachtige uitstraling. Met de vakantie in het vooruit zicht kunnen de kinderen zich hier uren & dagen vermaken. Klik hier voor meer foto's van dit project!

21-04-2018 opening Camping de Koeksebelt (1)

Speelmolen bij de nieuwe wijk De Jonge Veenen.
Onlangs heeft IJreka een prachtige molen mogen plaatsen bij de nieuwe woonwijk park de Jonge Veenen te  Moerkapelle. De nieuwe buurt De Jonge Veenen is in de afgelopen 5 jaar helemaal opgebouwd van een unieke polderlandschap tot een compleet nieuwe woonwijk. Klik hier voor meer foto's van dit project!

_1210907

Een unieke geschakelde schommelslinger!
In de gemeente Alphen aan de Rijn heeft IJreka Speeltoestellen een unieke schommelslinger mogen leveren. De gemeente had de wens voor een speeltoestel die uniek moest zijn, met veel schommels en een duidelijk object in het straatbeeld. Klik hier voor meer foto's van dit project!

IMG_5551

Opnieuw is Ter Aar een prachtige speelplek rijker!
Klimmen, klauteren en chillen! De drie speerpunten van de nieuwe speeltuin bij Langeraar Oost te Ter Aar. De nieuwe speelplek is voorzien van een klimklauterstructuur, een vogelnestschommel en een apentouwparcours voorzien van een enterrek, stappaaltjes, stelten en een apentouw.  Deze speelplek is ingericht voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar. Klik hier voor meer foto's van dit project!

Ter Aar; Klimklauterstructuur IJ2116 met kids

Zonnepanelen sieren Robinia speelhuisjes!
Afgelopen week is bij kinderboerderij de Veenweide een nieuw speeltoestel gerealiseerd. Het speelhuis is voorzien van een écht zonnepaneel op het dak. De kinderen kunnen de verlichting van het huisje regelen door het schuifpaneel te bewegen. En net als bij een echt zonnepaneel, hoe meer zonlicht, hoe feller de ledverlichtingen gaan branden. Verder is achter het schuifpaneel van het zonnepaneel, leuke weetjes over zonne-energie te lezen. Klik hier voor meer foto's van dit project!

IJ7377 Speehuisje met bordes en zonnepaneel