IJreka

Over IJreka

“Ontdekken, (samen)spelen, beleven en ontmoeten de kernwoorden voor het creëren van het juiste speelontwerp” aldus het team van IJreka Speelomgevingen.

De speeltoestellen leverancier

Wij bieden een breed, kwalitatief en hoogwaardig assortiment standaard speeltoestellen aan in verschillende materiaalsoorten: robinia, hout, staal, kunststof en RVS. Van schommels tot wipjes. Van duikelrekken tot klimtorens. Of het nou gaat om een kunststof speelhuis of een robinia vogelnestschommel, alles is mogelijk!

Indien de klant anders wenst, gaan we graag de uitdaging aan. Wij hechten een grote waarde aan luisteren en meedenken met de klant. Door de wensen en ideeën van de klant in combinatie met onze eigen ervaring en kennis in producten, uit onder anderen bijzondere maatwerk projecten, creëren wij samen met de klant (unieke) toonaangevende producten. En wie weet nemen we het toestel mee in ons standaard assortiment. Want wat is er nou leuker om je eigen gecreëerde speeltoestel terug te vinden, elders in Nederland, waar ook andere kinderen met heel veel plezier van spelen.
Onze onlangs gerealiseerd maatwerk- en ook standaardprojecten kunt u vinden onder het kopje projecten.

Als team vinden wij het heel belangrijk om met elkaar te blijven (mee)denken en innoveren. Of het nou gaat om lastige, bijzondere of simpele in te richten speelplekken, ieder ontwerp wordt met volledige aandacht van het gehele team besproken, bedacht, getekend om vervolgens de laatste stap het inrichten te verwezenlijken. Wij kennen geen target of het werken op provisie basis. Nee wij vinden het belangrijk om aandacht te schenken aan de klant en daarbij laten we de wensen van de klant centraal staan. Tenslotte is een lange termijn relatie belangrijker dan een korte termijn verkoop.

Voor ons is het bedenken en creëren van een unieke speelomgeving waar je kinderen ziet ontdekken, (samen)spelen, beleven en ontmoeten ontzettend belangrijk! Het geeft ons een kick wanneer we met veel succes een project (groot of klein) naar wens kunnen afleveren en dat kinderen (groot en klein) samen ziet spelen, ontmoeten en lachen!

Bosrijke omgeving van Dalfsen

IJreka Speelomgevingen is gevestigd in de bosrijke omgeving van Dalfsen, een dorp onder de rook van Zwolle. Samen met haar zusterbedrijf Foreco, een innovatieve en professionele speler in de houtsector, zijn zij in staat om vele uitdagingen aan te gaan. 
Voor een eerste indruk van het terrein waar wij gevestigd zijn klik dan hier!

U bent van harte welkom!

Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons prachtige pand in Dalfsen. Wij zullen u, onder het genot van een kopje koffie of thee, een uitgebreide rondleiding geven over ons terrein. Tevens gaat u een kijkje nemen in onze werkplaats waar de speeltoestellen worden gemaakt.