IJreka

Over IJreka

“Ontdekken, (samen)spelen, beleven en ontmoeten de uitgangspunten voor het creëren van het juiste speelontwerp”

Met de bovenstaande uitgangspunten vliegen wij elk project aan om tot de meest creatieve oplossingen te komen voor elke speelplek. Wij staan klaar om u bij de hand te nemen in het speeldoolhof aan mogelijkheden in speeltoestellen, speelaanleidingen, ondergronden en regelgeving. Zo komen we tot een speelplek waar de kinderen jarenlang met veel plezier op kunnen spelen. Want het genot van een kind is toch het mooiste om te zien!

Wij bieden maatwerk en een breed, kwalitatief en hoogwaardig assortiment standaard speeltoestellen aan in verschillende materiaalsoorten. We werken vooral met Robinia en andere houtsoorten, maar hebben ook speeltoestellen van staal, kunststof en RVS. Van schommels tot wipjes. Van duikelrekken tot klimtorens. Of het nou gaat om een kunststof speelhuisje of een Robinia vogelnestschommel, alles is mogelijk!

Deze speelplekken en speeltoestellen ontwikkelen en creëren wij met onze no-nonsense instelling. Duidelijke communicatie en korte lijnen dragen hier aan bij. Door de productie en engineering in eigen huis te hebben kunnen er snel aanpassingen en verbeteringen worden besproken met onze monteurs en timmermannen in de werkplaats.

Indien u een maatwerk speeltoestel wenst gaan we graag de uitdaging aan. Wij hechten veel waarde aan luisteren en meedenken met u. Door de wensen en ideeën te combineren met onze eigen kennis en ervaring uit onder anderen bijzondere maatwerk projecten, creëren wij samen met u unieke, toonaangevende producten en vindingrijke speeloplossingen. Soms nemen we het toestel zelfs mee in ons standaard assortiment. Wat is er nou leuker om uw eigen gecreëerde speeltoestel ergens anders in Nederland terug te vinden, waar ook andere kinderen er met heel veel plezier mee kunnen spelen.

Als betrouwbare partner willen wij speelplekken realiseren die veel speelplezier brengen in de wijk, op de camping of in een binnenspeeltuin voornamelijk binnen Nederland en België. Daarnaast maken wij samen met verschillende partners en klanten ook internationaal de meest uiteenlopende en unieke projecten. Van nettenconstructies tot complete speelparken. Voor dit alles is er, samen met ons zusterbedrijf Foreco Houtproducten en partners, hoogwaardige technische vakkennis aanwezig met betrekking tot de te gebruiken materialen, veiligheid en productie van onze speeltoestellen met hout als veelvoorkomend materiaal.

Als team vinden wij het heel belangrijk om met elkaar te blijven (mee)denken en innoveren. Of het nou gaat om lastige, bijzondere of eenvoudigere in te richten speelplekken, ieder ontwerp wordt met volledige aandacht van het gehele team besproken, bedacht en getekend om vervolgens de laatste stap het inrichten te verwezenlijken. Wij kennen geen target of het werken op provisie basis. Wij vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan de klant. Daarbij laten wij uw wensen centraal staan. Om zo als betrokken partij voor u en de uiteindelijke gebruikers het ultieme speelplezier te ervaren en te beleven. Voor ons is een lange termijn relatie belangrijker dan een korte termijn verkoop.

Bosrijke omgeving van Dalfsen

IJreka Speelomgevingen is gevestigd in de bosrijke omgeving van Dalfsen, een dorp onder de rook van Zwolle. Samen met haar zusterbedrijf Foreco, een innovatieve en professionele speler in de houtsector, zijn zij in staat om vele uitdagingen aan te gaan. 
Voor een eerste indruk van het terrein waar wij gevestigd zijn klik dan hier!

U bent van harte welkom!

Uiteraard bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan ons prachtige pand in Dalfsen. Wij zullen u, onder het genot van een kopje koffie of thee, een uitgebreide rondleiding geven over ons terrein. Tevens gaat u een kijkje nemen in onze werkplaats waar de speeltoestellen worden gemaakt.