Groen Schoolplein in Driel

Ondergrondse uitbreiding

Bij Basisschool de Vallei is een prachtig natuurlijk schoolplein gerealiseerd. De basisschool is uitgebreid met ondergrondse klaslokalen die de bijnaam 'De Hobbit' heeft gekregen. Hierdoor hebben de klaslokalen een groen dak waar op gespeeld kan worden.

Groen schoolplein

Om aan te sluiten bij de groene gedachte is ook een groen schoolplein gerealiseerd. Met een paar mooie Robinia speeltoestellen en een waterpomp op het schoolplein wordt elke pauze een leerzaam feest! Het grote Robinia klimrek dient als uitdagend speeltoestel en verzamelplek op het schoolplein.

Maatwerk RVS glijbaan

Om het geheel af te maken is ook een RVS glijbaan op maat gemaakt. Zo kun je niet alleen op 'De Hobbit' klimmen, maar er ook heel hard vanaf glijden.

Dankzij de open kom van de glijbaan kunnen de juffen en meesters goed zien wat er gebeurt. Bij een tunnelglijbaan is het moeilijk toezicht te houden.

De glijbaan is ontworpen in twee delen. Zo is de glijbaan goed te vervoeren en makkelijk in elkaar te zetten. Het startplateau van de glijbaan is gemaakt van Robinia zodat deze net als de RVS glijbaan lang mee gaat.

Ook een glijbaan op maat?

Specificaties
Project:
Groen Schoolplein in Driel
Plaats:
Driel
Jaar:
2020
Type object:
Schoolplein
Vragen over dit project?
Leon de Haan - Accountmanager

Het team van IJreka Speeltoestellen staat voor u klaar! Met uitgebreide kennis en ervaring zullen ze u zo goed mogelijk proberen te helpen bij al uw vragen over speeltoestellen.